mam priatela a chceme mat sex a tak aby sa do mna dostal sa sama palcujem...v hlbke posvy som si nahmatala taku gulicku neviem ci patri k mojmu telu a neviem co to je mate to vsetky ci je to nieco vazne? poradte mi prosim....dakujem fakt nevim co to je
Mate aj vy taku gulicku v posve?-sex
dancaBB:
no, ona nebola roky uz na gynekologickej prehliadke, tak toto je aspon dobra zamienka tam ist :)
To je bod G.
adamkrt--ako ked za toto pojde na prehliadku tak ju akurat tak doktor vysmeje...tomu sa hovori KRCOK MATERNICE..a na to ze sexuje by taketo zaladne poznatky o svojom zenskom tele uz mohla vediet...je to trapne a lutujem toho doktora uz vopred...aspon sa pobavi ked uz nic ine...len zbytocne bude niekto koli tomuto cakat v cakarni a jemu bude za takuto hovadinu brat cas...ved to neni choroba...to je ludske telo..bez urazky ale mne to pride ako keby chlap pride na urologiu a pyta sa ze co ma pod penisom tie 2 visiace vacky..asi tak
suhlasim je to krčok maternice
ved ti hovorim ze je to krcok maternice...ved ten je dost vypukly ..to je taky vycnelok ... ved si nastuduj ludske telo........fakt...preboha co by to malo byt?ved tam nema co ine byt..neboj sa , je to ok!!!!!!urcite
noo je to hlbsie ale to nie je hrbol alebo co to sa mi zda ze to k telu patri, len neviem proste co to je. prstami tam dociahnem len sa musim trochu ponamahat lebo nemam az take extra dlhe prsty a mam este panensku blanu? diky za odpovede
To je zaujimave, tiez som to priatelke nahmatal a pojde na gynekologicku prehliadku radsej. Tiez nevedela, ani ja, co to tam je.
ak je to hlboko, tak predpokladam ze to bude krcok maternice...