Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samoopaľovací nástrek - máte skúsenosti?

mellinda

Sice som samoopalovak v spreji este neskusala, ale neviem preco, mam voci tomu predsudky, ze to porobi flaky. Mne sa najlepsie osvedcilo samoop. mielko Nivea Summer Beauty. Chyta prirodzeny odtien, rovnomerne, lepsie sa to rozotiera. Naozaj asi najlepsie co som mala. A vydrzi dost dlho, aj niekolko sprchovani. Niektore mlieka totiz idu dole hned po prvom sprchovani, normalne hneda voda. Ale Nivea nie.

liana_

dobre skusenosti mam s LR samoopalovacim mliekom, ked sa poriadne rozotrie vysledok je prekvapivo ako od mora. tiez by som odporucila vyskusat s dostatocnym predstihom pred svadbou, keby nahodou... aby bolo dost casu na napravu ;). inak ked to mas v lete, skus sa par krat vystavit klasickemu slniecku, hm?

besna

Baby ja som typ ktory kedysi v solarku bol kazdy druhy den bo som vyslovene svetly typ (vlasy aj pokozka) a po 3tydnovej slnecnej kure som bola ako tak opalena, nie vsak nejaky extrem, ale ma to uz prestalo bavit, kaslem na to. Tiez som chcela ist na tie nastreky ale necitam na to dobre recenzie.

Ale mam dobre skusenosti so samoopalovacim sprejom od LOREALu. Maju dva typy jeden na tvar a druhy na telo a som spokojna. Vecer si ho nastrikam na tvar a rano som nie ze hneda ale nie som ani bleda. Pouzivam 2 x do tyzdna alebo kedy ma napadne :o)) Nie su po nom flaky a intenzitu si regulem sama. Ak chcem vyraznejsie opalenie, striekam sa 3 dni po sebe. Vyskusajte...

mia19

Fúha, mala som obavy ohľadom tohto, ale teraz už mám väčšie. Radšej by som šla do solárka, ale sa mi objavila nejaká kožná alergia, takže nemôžem, tak len dúfam že to dovtedy zmizne. A čo povieš na sprej Nivea, máš nejaké skúsenosti?

liana_

hlavne si to nechaj aplikovat pred svadbou skusobne, keby si nahodou nebola spokojna, pretoze kamaratka zostala po nastreku oranzova a neda sa povedat, ze to vyzeralo dobre, skor by som povedala, ze bola ako strasidielko ;). z kazdeho salonu je vysledok odlisny...