Ahojte. Mam 17r a chcel by som sa opytat,ci je podla vas na moj vek 24cm penis vela?
Vela?
je maly byt tebou tak si ho pre istotu zvacsim.. taky trapas ale..
Heh,hej,tak dakujem.:) Ale neviem ci niekoho najdem,tu este nikto nemal zaujem.:(
No, aj ma napadlo, ze asi ti to bude trapne :D :D ale mozno on by ti vedel najlepsie odpovedat :)) ja mozem hovorit za seba, ze s takym velkym som skusenosti nemala a uprimne povedane, ani by som nechcela. Neostava ti nic ine, nez sa s nim naucit narabat..a mozno si najdes priatelku, ktora bude maximalne spokojna:) drzim palce:)
Eh,tak to sa radsej pytat nejdem,to bude trapne.:) A mala nejaka z vas s niecim takym skusenosti?
Po niekom si taky penis musel zdedit, cize predpokladam, ze aj tvoj otec je obdareny a tak sa spytaj, ci nemal s tym v mladosti problemy a ze ako sa tvarila tvoja mama, ked mu ho zbadala :)) mozno to znie srandovne, ale myslim to vazne...
moj priatel ma 20 a na mna je to akurat niekedy az moc,takze s tvojim 24cm by to bolo riadne utrpenie,nie neprosim
No,chcela by vobec nejaka nieco take ako mam ja? :( Ci je to az nechutne vela? :(
No, mas toho tam hodne. Vela zien hovori vsak, ze nie dlzka, ale hrubka je dolezita. Ono je v podstate jedno, aky mas penis. Dolezite je, ako sadne na Tvoju priatelku. Ak bude mat malu posvu, bude mat extremny problem. Ak mala naopak velku posvu a nikto jej nevyhovoval, tak budes zrejme jeden z mala, co jej vyhovovat bude...
A keby ste mali moznost,tak by ste chceli take rozmery?
Uha,to som teda dopadol.