ach tie vztahy..

Príspevok v téme: ach tie vztahy..
Kire

Zdravim....

Neviem co mam robit.
mam 2 a pol rocny vztah, momentalne to vyhrotilo do takej situacie, ze sme si dali kvazi pauzu.
Avsak pes je zakopany vtom, ze ja neviem co chcem.
Predsalen, 2 a pol roka je dlha doba, a bola to moja prva "laska".
V podstate sme spolu dospievali, problem je vo mne,a konkretne, ze neviem ci ju lubim alebo nelubim. Poslednou dobou casto rozmyslam nad tym, akeby to bolo byt s inou atp. Najviac ma stve, ze sa kvoli tomu chuda trapi, pretoze neviem co chcem; dnes mipovedala, ze asi by sme mali ist uz kazdy svojou cestou, prezili sme spolu pekne obdobie a bolo nam fajn, ale je zjavne ze nam to uz neklape kvoli poslednym castym hadkam a spravaniu ake mam momentalne.

Mam ju rad, ale neviem ci je to laska, neviem ci ju nemam rad preto, ze sme spolu boli tak dlho.
Momentalne by som nezniesol predstavu ze by si zacala s nejakym inym v dohladnej dobe, ale tiez neviem ci to neni len "instinkt" ktory mi zostal zo vztahu.

Fakt neviem co dalej, nechcem ju vobec trapit, nechcem byt ani sebecky chcem aby bola stastna, ale akovravim pomyslenie na to ze by bola s inym...
Ona tvrdi ze ma lubi, ja by som sa do nej tiez opatovne rad zalubil, ale fakt neviem ako, citom asinedokazem rozkazat.

tzftz

je blbost sa rozchadzat len z toho dovodu,ze nvs ake y to bolo s niekym inym.....aj s tym inym by si po case dospel do takeho stadia,ze by si nevedel co chces......

otázniky

Neporadím Ti, iba zareagujem tým spôsobom, že viem presne ako sa cítiš. Len na mňa to doľahlo o čosi neskôr (takmer po piatich rokoch). Mám v hlave otázniky, čo robiť, či pokračovať či nie...Neviem čo by bolo správne. Nehľadiac na ostatných...sama neviem čo chcem. Ale to chcenie skúsiť niečo nové ma neustále láka.

Som rada, že si založil túto tému, skutočne som zvedavá na reakcie.