Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tenisky reklamacia

alzbee

Ja nemam s Deichmanom dobre skusenosti. Podla mna je to skoro to iste,ako od Cinanov...mala som od z Deichmanu botasky a po niekolkych mesiacoch sa mi prepadlo ich vnutro-ako su paty. pekne som im to sla vratit, lebo 2roky su zaruka na hocjake topanky. A ani necekli-pekne mi vratili peniaze:))

ShaulaThalit

tak v tom prípade by nemal byť žiaden problém. Ja si tiež kupujem topánky Daichmann, a mám tušáka, že je tam nejaká záručná doba.

nahnevanaaaa

tak ak to tu mozem hovorit tak Deichmann a stáli 20€..kupila som ich koncom februara ked som este nosila cizmy takze celkovo som ich nosila okolo 2 mesiacov a neabsolvovali ziadne vystupy na Mount Everest ani nic podobne...je to vychadzkova obuv ktora sa podla ich nazoru ma vyznacovat trvacnostou...ale neviem ci tym mysleli 2 mesiace alebo aj viac...a jasne, blocek mam..

ShaulaThalit

čauko, ak sa smiem spýtať v akom obchode si to kupovala a hlavne koľko stáli...
Máš spotrebiteľské právo. Ak máš lístok, bloček, a nie je to tvojim zavinením, napríklad, že by si nimi tepovala koberce a šúchala stenu, tak tam bež a reklamuj, máš na to nárok.

nahnevanaaaa

teda aby som to upresnila tak na jednej je uz diera a na druhej je uz zodrata cervena farba, takze to miesto je biele a je zjavne tensie ako zvysok podrazky takze aj tam by bola diera keby som si to dnes rano nevsimla