Myslíte si, že muži sú "samci" a potrebujú stále dobývať ženy?? Alebo im je to jedno a sú aj za iniciatívu zo ženskej strany. Nemyslím tým len sex...
Váš názor na mužov....
Je to presne tak, ako pise mudra. Chcu len dostavat a dostavat, myslia len na saty a vonavky a chcu, aby sa k nim niekto spraval normalne a e ste si ich aj vazil.
roman08....NECHCEM ohovarat chlapov...cest vynimkam...a zeny ktore si vedia uzivat poznam a zasnem nad nimi,je to pravda ze je to o povahe cloveka,ja rozhodne taku povahu nemam.
julia, ten moj je taky a som stastna. kazda zena by si ale mala vsimat to DOBRE co od muza dostava (ak ale logicky uvazene nepresahujú viac zle veci). vzdy si povedzte, ze su na tom aj horsie niektore zeny. (napr moja kamoska, ktora sa chcela zapacit priatelovi, dala si minisaty a opatkove topanky na prechadzku, prisla za nim, robila mu modelku a on jej po chvili povedal, ze vyzera ako kurva a v tom nikam nejde.) ked mu povedala ze sa mu chce pacit, usmial sa a sarkasticky zopakoval, ze vyzera ako kurva.
Sú chlapi aj slušný a čo si vedia ženu vážiť a nemať ju len na sex, varenie pranie, žehlenie... Ale su aj taký, bohužial.
Tak, to asi poznas nejakych inych chlapov, ako ja.
ja sa nehnevam...ale vies,niektory chlap je vacsia drbna ako baba...
maria, ved sa tolko nehnevaj. Muzi su vselijaki, ale urcite sa stale nepozoruju a nehladaju si stale nejake choroby a neohovaraju, ako vacsina bab na tomto fore.
INKUBATOR
ale nehovor...ja poznam aj chlapa,ktory klame,ohovara...atd.
nezda sa ti,ze clovek sa chova podla toho aky ma charakter?a nie podla toho,ci je chlap,alebo zena...nejak lichotis tym chlapom...
Tak, zeny radi ohovaraju, klamu, utracaju peniaze za nezmysly. Myslim, ze muz z horsimi vlastnostami sa da najst len tazko.
no chlapom sa obnovuju spermie kazdych 48 hodin takze to musia nejako vylucit a preto myslia len na sex : ) najprv im ide o sex a potom o lasku, zenam naopak. Zena chce najprv lasku a potom sex. Samozrejme, ze existuju aj seriozny muzi, len to musia chciet ovladat....