Bola by som rada, keby ste napisali, s akym clovekom ste spali, ktory sa ci uz z hladiska veku alebo napr. povolania ci cohokolvek ineho vymykal z normalu. Ja som spala s knazom.
zaujimavy - nezvycajny sexualny partner
policajt v uniforme, baretka, puta a vsetko co k tomu patri... kym som to nezazila nevedela som, ze uniformmi ma budu tak rajcovat:)
ja som spala s jednym podnikatelom mala som 17 a on 38 zenaty s dietatom z mojej strany to bolo take male splynutie ale pocase som si uvedomila ze to nema vyznam
toto so sexom nesúvisí, ale farári si žijú ako lordi. Najkvalitnejšie potraviny, ešte aj to pivo najdrahšie, kozmetika len značková. Perú v najdrahších práškoch. Elektronika tá najkvalitnejšia aká sa dá dostať a každe dva roky ju menia. Jazdia na drahých autách. Majú hospodynky, čo im všetko spravia-ako slúžky. Veď je veľa slobodných chlapov a starajú sa sami o seba, tak oni prečo nie? Majú záhradníkov.
ja som mala 16, on 42, zenaty, dcera v mojom veku. prisla som s nim o panenstvo, naucil ma praktikam sexualneho zivota a som mu za to dodnes vdacna.
tak moj priatel (24) robil v švédsku stavali tam tunele a pod. vždy ked sa po troch mesiacoch vratil tak som mu povedala nech si oblečie tu kombinézu nič viac a vždy sme sa super pomilovali
jasne, ved aj tych som myslela.. pod pojmom ine nabozenstva:)
jaa22 ved to je aj u nas...sak evanjelicki farari sa mozu zenit ...dokonca mozu byt aj zeny kazatelky
jj ved ine nabozenstva maju normalne fararov co sa mozu zenit a co je natom? v amerike maju tych kazatelov, co sluzia bohu ale maju aj svoje rodiny a kazu v kostole a radia ludom...tak ale ked nasi farari do toho idu dobrovolne tak by to mali aj dodrzovat, alebo by sa mali vzdat celibatu ak to nechcu dodrzovat
Tu vidno, ze ten celibat by mali vazne zrusit.
moja kamoska dosla na velky piatok do kostola a fararko s pecenou kacicou v ruke :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD