Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zakázaná láska

Príspevok v téme: zakázaná láska
ladislava

Píšem tu preto, aby som si vyliala dušu. Mám 30, on 50 (je ženatý, 2 deti). Sme kolegovia v práci a neskutočne sme sa do seba zamilovali. Nie som už mladá holka, ktorá si che užiť, ale on je moja veľká láska. Cítim, že je človek, na ktorého som čakala celý život. Neuveriteľne si rozumieme. Mali sme krátky vzťah, nevedeli sme povedať nie. Ale ja som to ukončila. Nechcem takýto vzťah, neviem rozbiť rodinu a milenkou byť nechcem (hoci som ňou bola). Problém je v tom, že ho napriek všetkému ľúbim.....neviem si pomôcť, je to niečo silnejšie ako môj rozum. On je láskou môjho života a všetkým, čo svete mám.....Ako mám zabudnúť na pravú lásku a začať vzťah s niekym iným?

hm hm

Je to od teba pekne, ze si to ukoncila.Urcite by si nechcela, aby ti nejaka mlada kraska v buducnosti ukradla manzela a zrazu by sa vsetko,co si si cely zivot budovala, rozpadlo... Na to treba vzdy mysliet.
Bohuzial, stalo sa ti,ze si sa donho zamilovala.Ale vsetko je pominutelne a aj laska k cloveku.Skus sa od neho odputat tym, ze zacnes chodit aj tam, kde su ini muzi. Asi ta na nom laka zivotna skusenost, vyzretost, istota.Ale tu ti dokaze dat aj mladsi partner:) V tvojom veku sa uz sice hlada znamost tazsie, lebo asi nemas uz chut na diskoteky a chatovanie na internete,ale vsetko sa da. Mam kamaratov/ky v tvojom veku a zoznamili sa vacsinou cez svojich kamaratov a podobne.cize chodievaj von a stretnutia s vacsou skupinou ludi a urcite na niekoho natrafis;)

pjosa

Ja tiez milujem o 15 rokov starsieho muza. Bola to asi laska na prvy pohlad. Sex s nim som este nemala a pozname sa uz 5 rokov. On by ma chcel a ja zase nie. Odolavam, ale hrozne po nom tuzim. Najhorsie na tom je, ze poznam jeho svokru, manzelku a aj deti. Srdce mi trha, ze ho nemozem mat, ale laske nerozkazes. Milujem ho z celeho srdca a zijem s tym. Zabudnut? To nedokazem. Ale nechcem rozbijat manzelstvo. Trpim tym, ze milujem uz zenateho.

kasablanka

Horsie je samozrejme ked dany muz ma stabilnu rodinu. Poviem to na priklade toho svojho ktory si sice uz velmi nerozumel so svojou manzelkou ale ide o to ze mal rodinu ktoru si raz zalozil a o ktoru slubil sa starat. To ze prezije s niekym novu a aj mladsiu lasku je sice vzrusujuce a dokaze to popliest hlavu ale nikdy sa to nevyrovna tomu zavazku ktory ma. Uz len fakt ze jeho manzelka bude vzdy na prvom mieste lebo je matkou jeho deti co je podstatne vacsie privilegiaum nez byt jeho mladsou milenkou je dost rozhodujuci. Ano poznam pripady kde sa muz rozhodol zacat znova s inou ale poznam aj pripady kde zena ma 40 rokov a je bez priatela alebo rodiny lebo je uz 10 rokov milenkou zenateho ktoremu to ocividne vyhovuje. Ja osobne som ten tlak mat stale v hlave myslienku ze som milenka ze som ta zla ze sa musime schovavat a klamat a pod nezniesla a aj ked nevravim ze som sa z toho muza uplne vyliecila hladam si inych perspektivnejsich a hlavne SLOBODNYCH lebo zivot je prilis kratky na to aby som hrala druhe husle a cakala na nieco co ani nemusi nikdy prist.

kasablanka

sivino1: Myslim ze vzhladom na to ze mas muza alkoholika tak si to sakra aj poriadne zasluzis. Tiez mam otca alkoholika a keby si moja mama nasla milenca skor nez ju otec opustil pripadne by sa s nim koli tomu rozviedla uplne by som jej to kvitovala, chlapi ktori piju su si sami na vine!

sivino1

ešte by som pridala že prežívame spolu neskutočné milovanie v živote som si nemislela že taký mlady a velmi fantastický!!velmi ho lúbím