mam 15 rokov a moj priatel ma 18. ked sme riesili otazku nasho sexualneho zivota povedala som mu ze som este neni pripravena mat sex. on povedal do nicoho ta nutit nejdem ale vecne cakat nebudem....bojim sa ze kvoli mne stroskota nas vztah.... co mam robit??
do sexu ma nenuti ale nebude cakat vecne
misiatko moj chalan medzitym ako sa rozisiel s ex a stretol mna nemal sex rok a tri mesiace a to je dinve, praveze to je pekne ze neosukal hociktoru aj keby mohol...ale to su take typy ludi, povaha im to nedovoli tak ak je tvoj priatel taky, mozes byt len rada ....
a ved lukasqo nech sa nam vyjadri ci ma neaku pichandu aj ked myslim, ze nie
my uz spolu vztah nemame ak si si nevsimla...dal som jej kopacky.....
lukasqo a to vas vztah vyzera takto? pootm by ste mali porozmyslat ci ma vyznam pokracovat dalej....
misiatko ved sama si pisala ze ta do sexu nenuti, tak co tu zase vypisujes? nerob z neho blbeho tonie....
mam 18 ked ta to tak strasne trapi....
lukaswo, preto sa pytam ako to vidis ty, pretooze kazda minca ma dve strany to vies dobre aj ty...do debilov a pod ti tu nenadavala spon som si nevsimla...a ty si sa s nou o tom skusal roozpravat, ci ona neccela? tak si jej to mal povedat tak ako si to napisal teraz nam....ze chces byt niekde s nou a ze ti staci len s nou byt a zaital bozkavanie.....
ty misa si uz radsej zavri papulu....nakydas tu na mna a potom sa len ospravedlnujes....
lukasqo kolko mas rokov?
ja newem naisto ze ci ma sex s inou ale uz to radsej nejdem riesit...ale tak nezdalo by sa vam cudne keby 18 rocny chalan nechcel/nepotreboval sex???? mne sa to cudne zda...preto si asi myslim ze mal sex s inou...
k comu sa tu mam vyjadrovat??? do pice...tebe by to bolo dobre keby ti tvoj frajer/frajerka tu riesila problemy ohladom teba..narozpravala tu na mna aky som sviniar,debil a este nwm co???ja som ju do sexu nenutil....to ze jej preplo ja za to nemozem....mne by plne stacilo keby sme boli dade spolu a proste by sme sa bozkavali....do sexu som ju v zivote nenutil