Najlacnejsia zbran proti akne - zihlava

Príspevok v téme: Najlacnejsia zbran proti akne - zihlava
hrncek

Zihlava ma ocistne ucinky a s pletou dokaze urobit zazraky. Za pat dni sa mi viditelne zlepsil stav akne.

Kazdy den som vypila liter zihlavoveho caju. Nesladila som ho, len ochutila par kvapkami citrona.

Navyse, 2 razy, ked sa caj vyluhoval, tak som sacky nevyhodila, ale natrhla, vysypala som z nich zihlavu do misky a pridala som do toho lyzicku smotany. Tuto zmes som naniesla na plet /treba to robit nad umyvadlom/. Po chvilke zacala opadavat, tak som si tvar jemne premasirovala dlanami. Zihlavova maska teda posluzila aj ako piling. Samozrejme, treba to potom zmyt.

Napokon, tesne pred spanim, som plet potrela vatovym tamponom namocenom v silnom zihlavovom caji.

Naozaj mi to pomohlo viac ako draha kozmetika a nestalo ma to ani 1 euro, len trochu viac casu. Odporucam vyskusat :)

Peto T

radca: Pauling bral 6-18g denne ked bol zdravy. To su bezne udrziavacie davky u cloveka so zatazovymi faktormi, v Paulingovom pripade tym faktorom bola rakovina prostaty.

Liecebne davky su samozrejme podstatne vyssie, pretoze ich cielom je obrat v redoxnych reakciach celeho tela, uhasenie radikalovej smrste, neutralizacia virusov a/alebo toxinov a podpora vsetkych telesnych procesoch zavislych na vysokoenergetickych elektronoch, kam patri cely kolotoc okolo NAD(P)H. Toto sa s malymi davkami neda dosiahnut, je to vec chemie.

bazalka

ja by som odporúčala bazalkový čaj...
kúpite si bežne v obchode medzi koreninami sušenú bazalku v sáčku alebo inom obale,nasypete do sitka nejaké to množstvo,(od oka stačí)zalejete vriacou vodou,necháte chvíľku \\\\\\\"cediť\\\\\\\" a sitko s bazalkou neskôr buď za studena alebo ešte za teplého stavu jednoducho vysypete a umyjete...najlepšie je tak tri krát denne a po troch dňoch sú značne viditeľné výsledky...

Martina Kovl

Je to pravda - stava a obklady zo zihlavy sa skvele osvedcili pri koznych problemoch ako ekzemy, vredy a akne. Takisto pomaha pri vypadavani vlasov a zvysenej tvorbe lupin.

Citala som o tom jeden perfektny clanok na webe - -odkaz odstránený-
Velmi motivacne citanie, odporucam.

RNG

este vacsia koncentracia sterolov(ucinnych latiek, ktore potlacaju vyrobu DHT zodpovedneho hlavne za acne, maju korene zihlavy. Spolu s roznymi zinkovymi preparatmi to tu bolo spominane mnohokrat.
Silny caj z korenov zihlavy je este ucinnejsi, ci uz vnutorne alebo zvonka.