Budem pokracovat v magisterskom,prihlasku som podala,primacky sa nerobia,beru kazdeho. Ale neviem ako to funguje,lebo po bc.statniciach uz niesom student VS,to budem az po riadnom zapise do 4.rocnika. Treba sa nahlasit do zdravotnej poistovne alebo na urad prace?? :/ Vsade pisu ze absolventi sa musia hlasit do 8 dni,ale pride mi to blbost,ked dopredu viem,ze idem dalej studovat..
Co po ukonceni Bc.studia ?
jeej tak to ti gratulujem :)) si sikulka :)) hehe no vies co,to zalezi aj od nalady skusajuceho a od stastia. Ku mne bola v pohode,ale kamosku strasne zjazdila bez priciny v podstate,vykricala sa na nu nenormalne,proste des...
A este ti chyba vela skusok?
Ja sa akurat zacinam ucit na statnice, doteraz som bola v pohode,ale zacinaju ma chytat mierne stresy :(
cajik:
joj nakoniec skusala Zofcinova :) juj mala som stastie no, aj som si vytiahla presne tie otazky co som chcela :D ... takze A :D .... chvalabohu :))
mala som:
a) transformaciu soc. systemu
b) invalidny dochodok
c) pridavok na dieta (inak v ramci tohto pridavku je to, co som ti pisala nizsie na tvoju otazku - co po Bc. vies) :))
a bola zlataa, snazila sa pomahat studentom, ktori nieco nevedeli, a "dokopat" ich aspon do E :))) tak len tolko no....
no neviem, ja som pocula ze skor ona je f poho :)) ...teda v priemere da viacerym prejst v porovnani s nim...
a ved uvidime, vela zalezi aj od otazky, ktoru si tiahnem. Len jedna mi este stale vrta v hlave - neviem co sa mam pri nej ucit a z kadial sa ucit :D
tak potom napis ako si dopadla :) neboj to bude OK..on je zevraj v pohode..ja som bola u jeho kolegyne
nj uz som to zistila :D .. heh, uz len 7 otazok a zajtra idem skusit stastie u Demeka :( .... uz len to je cast smoly...hjjoooj....
dakujem,aj ja ti drzim palce :) neboj to zvladnes..ked si doteraz zvladla,tak zvladnes aj dalej..ale treba sa UCIT
cajik,.... tak drzim palce na statniciach, mna to o rok caka, ked sa dopracujem :D
hej ucim sa PSZ :((( joj hrozne to je inak, vela toho... :(
Cmu_Q v nejakej teme si pisala ze chodis na FVS ;)...hm,ja si nepamatam ze sme to niekedy brali.. ale budis,aj to je mozne :) nemoze si clovek vsetko pamatat..no ide o to ze vsade vravia inak..v TV strasia tym ze sa kazdy musi ist nahlasit..a podla mna tetky na uradoch ani sami poriadne nevedia...
dakujem... ja som si s tym fakt nevedela rady,lebo kazdy tvrdi nieco ine..to je ta nasa hlupa byrokracia..