Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mena pre sucky

dobra vila

Ahoj,
ja mam rocneho psika, Beagla. Ked nam pani poslala fotky, vyhliadla som si jedneho, ktory mi hned padol do oka, avsak to bola fenka, a my sme chceli vyhradne psika...

Keby som mala sucku volam ju pravdepodobne Dakota :). To meno sa mi strasne paci.
Z toho vrhu sme museli dat psikom meno na "O" (podla papierov), takze moj psik sa vola Otis a dievcatko by bolo Opal (ale beztak by som ju asi volala Dakota :D )

vrabec88

je to krizenec spica s niecim.cierno-biela.velmi zlata.vzrastovo taka stredna.som pozerala aj po nete ale nic ma nezaujalo,skor pobavilo.

:-Pbebe

optimistna :D ale ma to aj svoje caro mne sa lubi ak je zrastovo maly pes a volaju ho rambo alebo trhac a tak :D alebo ked je velky tak zas take meno co by si necakal :-)

liana_

skus nieco originalne, podla osobnosti, z filmu, nieco z hudobnej sceny... ako napr. Charlote v Sex v meste mala Elizabeth Taylor. sused mal J.R.(džejár) ako z Dalasu. nedavno bol v kinach film, kde bol psík Marley (Bob Marley) :) Alebo nieco z oblubenej knihy, co ja viem, napriklad Heatcliff, Gandalf, Santiago... alebo tieto posledne radsej nie :)))