ahojte mam problem mam chlpaty zadok a stale sa mi zda že to rastie viac a viac aj po celom zadku nie len tam kde to vačšinou rastie neviete niečo poradiť?daval to z vas už niekto dole?
Chlpaty zadok
Ser na chlpy na zadku( nie doslova :D )!! Ja mam tiez chlpatejši, neraz sa chalani smeju, ale tak čo už s tym. Ved niekde tie chlpy my chlapi musime mat.Na určitych miestach by sa dnes chlap mal podla mna holit, ale taky zadok či nohy, to uz by bolo asi moc :)
Veru dalo by sa to riesit s tym voskom v miestach kde sa to uz moc rozsiruje.Ked si to das urobit u kozmeticky vydrzi to mesiac aj viac a kedze nie si baba nemusis tam chodit pravidelne ale mozes si to dat vytrhavat az ked znova dorastu, nemusis mat uplne hladku pokozku ako mi baby. Ja osobne tiez nemam nic proti chlpatym zadkom mam totiz rada velkych chlapov a ti byvaju dost zarasteni ale ak ti to ozaj vadi pre tvoj dobry pocit to mozes skusit s tym voskom.
Myslím,že chlpatý zadok nie je prekážka. Ja si dokonca myslím, že chlapi s chlpatým zadkom sú sexi. Mne sa teda páčia viac chlpatý,ako taký holorytnáči.Netráp sa tým.Ale ak by si si chcel zadok predsa len vyholiť,lebo sa ti to nepáči,počítaj s tým, že keď budú chlpy dorastať, bude ťa to v slipoch štekliť a dosť nepríjemne. =o)
ale ja nwm mne sa ta riť zda čim dalej tym viac chlpatejšia kamoš vraj holil no potom musel furft umyvať riť po velkej potrebe typni čom
hormonalna liecba :) pochybujem ze sa chces stat zenou.
no skus vosky ak sa nebojis bolesti
laser by ta vysiel prilis draho
holenie urcite nie
alebo sa s tym zmier. ved si chlap.
a ine riešenie nemate?
Chod do kozmetickeho salonu na epilaciu dlho to vydrzi.
Ak ta bude bavit kazde 3 dni si holit zadok , tak si ho hol .