Kde ste sa zoznamili so svojimi partnermi, manzelmi, dakujem? Lebo vacsina , co poznam, sa zoznamila v praci, niektori na vysokej skole, skoro nikto na diskoteke alebo v bare, zeby to bolo preto, ze tam boli denodenne s kontakte s tym clovekom, ze ho mohli lepsie spoznat?
kde ste sa zoznamili s vasim buducim partnerom?
moj prvy vztah vydrzal rok aj pol. ten treti to bolo uz zlozitejsie, skor ma utesoval z toho rozchodu z prvym a boli sme spolu pol roka... a potom som sa zoznamila v septembri cez azet s mojim terajsim priatelom...
Shaula: podla mojho nazoru je naozaj velmi male percento ludi, ktorym zoznamenie cez internet vyjde...ja veru na take lasky moc neverim...
ale ked chces, skusaj dalej...ved jedna baba tu pisala, ze sa cez net spoznali a zatial im to klape :))
ja som sa este ani s jednym nezoznamila inde nez na posahanom AZete... viete, ono je to uz taky paradox, lebo cim viac chlapov som odtial spoznala, tym viac som Azet zacala neznasat...
Ja som sa s mojím priateľom zoznámila cez môjho najlepšieho kamoša. On je totiž tiež jeho najlepší kamoš. A sranda je v tom, že sme sa predtým spolu nikdy nestretli a pritom sa s kamarátom stretávam vyše 8 rokov. A slovo dalo slovo, a sme spolu skoro dva roky.
ja som sa s ním zoznámila v autobuse, si ku mne sadol, bolo medzi nami úplne napätie, ale nič...potom asi o týždeň išiel znova a zas si ku mne sadol, už sa ozval, celú cestu sme prekecali, nevedeli sme ani ako sa voláme... Potom sme sa vyše pol roka nevideli a náhodou sa stretli na vlakovej stanici. Sme sa k sebe ozvali, na druhý deň ma tam čakal a vypýtal si konečne t.číslo. Zavolal mi, stretávali sme sa 2 mesiace a potom sme sa dali dokopy... :D a sme dodnes spolu... :D
Ja som toho svojho nasla na internete:D Podla mna to nebola len nahoda,lebo sme spolu uz druhy rok a je to stale uzasne.
fly kup si psa a chodievaj s nim na prechadzky kade tade... ako psickar spoznas vela zien :D
praca, praca, kostol, krcma...hmmmm...a ak som abstinujuci nezamestnany ateista tak co by ste mi odporucili???
hm v krcme :D
manzela v kostole :)