zas obiezka

Príspevok v téme: zas obiezka
Sirius

Zdravim,
pozeram forum a obriezka tu je omielana skoro kazdy den. Mam ist aj ja na tento zakrok a potrebujem poradit od dakoho kto bol na tomto zakroku najlepsie miesto kam stym ist v Bratislave.

Hlavne nech to je kvalitne, mozem si vybrat len ciastocnu (lebo vela ludi pise ze im rovno spravili kompletku) a v lokalnej anesteze.

Dakujem

cpe

V Bratislave ti neviem poradit nikoho, ale daj si zalezat na tom, kto ti ju bude robit. Mne robili obriezku v KE, robil mi to chirurg a s vysledkom nie som velmi spokojny. Teda trvaj na tom nech ti ju robi urolog. Ti robia takych operacii kopec, takze by v tom mali mat prax. A co sa tyka ci uplnu alebo ciastocnu, tak mne dvaja urologovia v KE povedali, ze oni su za uplnu. Jeden z nich vraj ciastocne robil aj v minulosti, ale nepozdavalo sa mu, ako to vyzeralo, tak potom zacal robit len uplne.
A teraz ma napadol jeden lekar v Trencine, nie je to sice BA, ale zasa ani az tak daleko. Ma ale sukromnu ordinaciu a za obriezku sa unho pravdepodobne plati (neviem to presne). Minimalne ma dobre urobenu stranku a najdes tam dost info o obriezke.
www.urology.sk