chcem sa spytat, ako dlho asi chalanovi stoji jeho ud, ked je so slecnou...kedy sa \"mojkaju\" a podobne.. ale nic ako honenie a tak sa nedeje...po skonceni samozrejme sa neurobi sam ani nic.. ked je to klasicky proces.. ako dlho to trva? poprosim normalnu odpoved
Ako to vlastne funguje ked to nie je použivane?
coho sa vobec bojis
bojim sa trapasu, ktory pri tom nastane z jeho strany.. ze mu to " zvadne" alebo ze vystriekne.. alebo hocico...
proste ja to este nechcem robit.. nechcem sa toho " chytat".. akoze neze by to bolo daco hnusne.. len.. proste.. skor by som to najprv mala v "sebe" pri sexe,az potom by som rada experimentovala.. lenze nechcem mat zatial ani sex:(
coho sa vobec bojis
tak sa snim o tom porozpravaj ....
mno ale on mi to proste gestami naznacuje ze by chcel, aby som mu to spravila.. lenze ja sa toho bojim:(
nemusis robit vobec nic to ze mu stoji este neznamena ze to musis urobit a v podstate ani to ze to on uz chce
ja neviem, proste sa toho bojim.. sex som este nemala.. a vyzera to podla mna aj trosku smiesne, ked je to " v pozore.. a u zien je to ine.. ked zenska zvhlne.. ale toto je viditelne.. a tvrde.. a neviem. bojim sa mu s tym nieco spravit.. akoze vyhonit a tak..:( ale proste ja mu chcem spravit dobre..len neviem co s tym strachom.. prosim pomozte mi:(
informacny...preco by ti malo vadit ked Ti stojí dlhšie...mne to prave imponuje...a vždy ked mu nestojí alebo tak ,,tak viem že sa robil šam a ma to štve...zas ked budeš moc presexovaný už sa ti ani nepostaví,,,nechce byť dokonalý
preco ti to vadi ?
ty sa predsa tiez 'pripravis'
znamena to tolko ze ho vzrusujes vadi moc ?:o)