caute.Citala som , ze pred opalovanim by sme sa mali najprv "vyPEELINGOVAT" a tak bude opalenie rovnomernejsie.pls.. poradte mi ktory je najlepsi , alebo domaci recept.. len prosim vas nie NIVEU .. lebo ta najhorsie obstala v roznych testoch .. dakujem .. ak vam mozem pomoct aj ja v inych veciah POMOZEM..
-----++PEELING TELA++------
domaci recept - na najlacnejsi piling. zmiesaj obycajnu kuchynsku sol + hociake telove mlieko. s tym si vymasiruj telo v sprche ako s peelingom a zmi.
ozaj je dobry! ked je v akcii oplati sa kupit, je jemny a krasne vonia :) sestra robi s avonom, no mas pravdu, ani ja ho teraz v katalogu nevidim, no ak mas nejaku znamu co robi s avonom dlhsie ako 6 mesiacov, tak dostava letak s akciami pre avonlady kde tento peeling stoji len do 100sk. a to sa neda nekupit :)
preesne nad tym som rozmyslala nad tym avonom ,, ale newedela som ho najst. .. bolo tam len na tvar..aj my mame avon .. naozaj je dobry ??
Perfektny telovy peeling je v avone - s japonskym sake a ryzou - je to pecka, no a domaci peeling je dobra morska sol s par kvapkami olivoveho oleja a trochou medu :)