Mam taky problem- uz dlhsiu dobu(pol mesiaca) mi hned ako vstanem byva zle od zaludka- je mi na vracanie a mam krce. O dake dve-tri hodiny od toho co vstanem to prejde. Cely den som hrozne unavena, padaju mi vlasy a mam krce v nohach. Pulz mam nad 100 a tlak nizky. Dnes a vcera som vykasliavala krv. Nefajcim a ani som nikdy nefajcila. Co to moze byt??? Mam len 15 rokov...
Vykasliavam krv... preco???
Michalina-je tona najvyššomposchodipokiaľ to nezmenili a je tovlastneoddelenie ktoréje sučastou chirurgickej kliniky,v tej istej budove kde je chirurgia.
dakujem za rady a ja som si myslela, ze som sama taka strelena, ze to takto robim. ale nijak inac sa neviem dopracovat k nejakemu efektu. inac tie prehanadla naozaj zriedka, ale to drazdenie veru aj nejakych 15 rokov tak fungujem.
inac co sa tyka stravovania, tak ver mi, ze mozem pokombinovat mozne s nemoznym a NEPOHNE!!! to so mnou! napr. manzel sa nemoze hned po obede napit ani len obyc.vody, lebo leti o 10 min. no a ked mna vidi ako viem skombinovat jedla, ktore jeho by snad aj "roztrhali" a mne absolutne nic nerobia, tak vravi, ze kebyze nevidi, tak neuveri...
dakujem ti za rady. viem, ze takyto dlhodoby problem potrebuje dlhsi cas na jeho vyriesenie, ale ak sa podari, tak urcite sa pochvalim :)
diky
Chirurg,
chcela by som ta poprosit o presny nazov pre hepatobiliárnu jednotku v Martine...Davam to do vyhladavaca a nic mi nechce najst...Vdaka
Momentalne uzivam citrosept a problemy ako (kasel, bolest hrdla, svalov ...) su takmer prec, objavia sa len zriedkavo, ale v zaklade to mam pod kontrolou. Az na opuchnute clenky a paty. Dost bolia, hlavne rano, ked vstavam. Neviem ci to moze mat nieco spolocne s travenim, lebo to ma hneva uz par tyzdnov. Na vysetrenie na krv som mal trochu zvysene pecenove testy, ale to mohlo byt sposobene paracetamolom. Teraz sa snazim zlepsit si imunitu (kazdy den odstavujem ovocie a zeleninu, bylinkove caje, vitaminy - centrum, calcium, ryby olej). Tento tyzden idem znova navstivit doktora, len skoda ze som v anglicku a ten pristup ku pacientom je velmi chaby. Ak by si mal este nejaku radu, bol by som ti velmi vdacny.
RNG,
chcela by som ta poprosit o presny nazov pre hepatobiliárnu jednotku v Martine...Davam to do vyhladavaca a nic mi nechce najst...Vdaka
tak dobru noc,ja idempracovať.
Je to anonymné tak sa nemáš za čohanbiť a nie si jediná s takýmproblemom.Okremtoho nemusim Ti rozprávať ozmene stravovania atd..ak nepomože ani ricinus ani šaratica kup si v lekárni YALL flaštičku s aplikátorom,dla navodu strčiš do konečnika a vytlačiš obsah plastovej flaščičky do konečnika-potom budeš mať stolicu na 100%...alternativou neškodnou je aj kupiť si v lekárni hadičku na podavanie klyzmy a cez hadičku vopchatu do konečnika si aplikuješ 2-3 deci mydlovej vody-mydlo rozpustené vovode teda aby bolapena.To je prirodzenejšie vyvolanie stolice ale gutalaxu stop.Myslim že máš vyčerpávajuce odpovede a rady..a mač čo skušať.
ano uz idem spat vlastne teraz ti pisem nacierno z postele :) dobre ved napisat ti to mozem aj zajtra a najdes si to v pondelok...v nedelu sa radsej venuj rodine aj tak ta maju malo...ICQ ja osobne to nemam ale chcela by som si urobit...no nie som v tom zbehla asi to budem robit s bratom ale ved ako chces no pri ICQ ta asi nebudem moct navigovat ked to sama neviem...ved uvidime ved ako chces. tak dobru noc!
takto anonymne sa priznam, lebo normalne lekarovi by som sa osobne hanbila to povedat, ze aj ked si dam prehanadlo, tak budem mat krce a bolesti, ale stolica sa pohne jedine po tom, co si sadnem na zachod a zachod. papierom na prstoch si zacnem mechanicky drazdit konecnik (joooj hambim sa) ale az tak sa to konecne pohne. ja neviem si uz vobec rady.
Zuzic,počulsom aj niečo opisaní cez ICQ, nevieš dačo o tom?a asi užpojdeš spinkať tak už nebudem rušiť.