Chodili by ste s chlapcom, ktory trochu skul? Inak je vsetko na nom super, teda vzhlad. Jeho povahu este dobre nepoznam. Neviem, preco skuli, lebo som videla aj jeho rodinu a nikto z nich neskuli? Dakujem. Mozno v starsom veku by som to neriesila, ale neviem, ako by na to zareagovalo okolie, ze chodim prave s takym?
skulavy chlapec
Tak to mas potom dost primitivne a povrchne kamosky. Chces aby ti vypisali povolenie na to, ze mozes chodit s chalanom, ktory skuli? mozno je taky, ze by ich vsetkych strcil do vrecka.. Je to na tebe.vsak ho spoznaj a zatial s nim nemusis chodit.ak bude stat za to,tak s nim zacni chodit.
ako by mi bolo?, no na prd...
a pozor ja som o ňom nenapísal nič zlé, len to, že by som s takými nechodil, že sa mi to nepáči....
vieš škúlavosť je genetická vada a je preto aj vyššia šanca, že budú taký potomkovia-tak si to zváž...
sú 3 druhy parazitov:
- čo žije v symbióze
- čo len berie
- čo len čistí
a vždy je na tom parazit lepšie, len nie vždy je jeho symbiont schopný bez neho prežiť...
teraz bude aká nadávka?
Ide o to, ze kamosky maju tych najkrajsich a najuzasnejsich frajerov a kritizuju kazdeho, ci je to chlapec alebo dievca, co sa vymyka z normalu a okrem toho, ani ho dobre nepoznam. Viem, ze za to nestoja, ale pre mna je tazke im sama odporovat.
Niektori ludia typu "acetylcholin" tu na forach su ako parazity.
Neber ho vazne,je to trapko, co ma potrebu sa ku vsetkemu vyjadrit, aj ked prd o tom vie.
Ak ti s dotycnym dobre,nie je dovod s nim nechodit. Za skulavost nemoze.Skulave oci nemaju nic spolocne s tym,aky je clovek.Alebo radsej nejakeho krasavca, ale spraval by sa ako blb k tebe?
a ako by ti bolo, keby o tvojej dcere tu takto pisali ako ty pises o niekoho synovi?
mozno sa zacnes na to inak pozerat, ked sa ti narodi skulava, alebo slepa dcera... niekto nikdy nedospeje
však práve, nie som na chlapov...
a či by som chodil zo škúľavou babou, odpoviem, že nie a to už nie som v puberte, teda u mňa nehrozí doberanie kamošov...ja viem, že za to nemôžu, ale mňa osobne by to znervózňovalo- nevieš vlastne kam sa pozerá..., radšej by som chodil s nepočujúcou....ale toto nie.
sorry, nič osobné
acetylcholin: no ty by si s nim asi nechodil preto, ze si chlap!...(alebo pardon, az si gay)
okata: sama pises, ze v starsom veku by si to mozno neriesila, cize predpokladam, ze este si len niekde na zaciatku puberty...ale ako fakt nechapem, ako ta moze trapit, ze co by si o tom pomysleli ini ludia-predpokladam, ze sa obavas reakcie kamaratov. Ked s nim chces chodit, tak na nazor inych sa uplne vykasli! A hlavne ak ide o to, ze ci niekto skuli, ci niekto kriva, ci ma niekto strojcek...ludia, ktori sa takym "nedokonalym" ludom posmievaju su len obycajni chudaci, ktorych nazor ta nemusi vobec zaujimat a staci sa len nad nimi pousmiat a mysliet si svoje.
ako by na to reagovalo okolie? ak ta to trapi, tak by si s nim nemala chodit, ublizis mu