skulavy chlapec

Príspevok v téme: skulavy chlapec
okata

Chodili by ste s chlapcom, ktory trochu skul? Inak je vsetko na nom super, teda vzhlad. Jeho povahu este dobre nepoznam. Neviem, preco skuli, lebo som videla aj jeho rodinu a nikto z nich neskuli? Dakujem. Mozno v starsom veku by som to neriesila, ale neviem, ako by na to zareagovalo okolie, ze chodim prave s takym?

uff:)

Tak to mas potom dost primitivne a povrchne kamosky. Chces aby ti vypisali povolenie na to, ze mozes chodit s chalanom, ktory skuli? mozno je taky, ze by ich vsetkych strcil do vrecka.. Je to na tebe.vsak ho spoznaj a zatial s nim nemusis chodit.ak bude stat za to,tak s nim zacni chodit.

acetylcholin

ako by mi bolo?, no na prd...

a pozor ja som o ňom nenapísal nič zlé, len to, že by som s takými nechodil, že sa mi to nepáči....

vieš škúlavosť je genetická vada a je preto aj vyššia šanca, že budú taký potomkovia-tak si to zváž...

sú 3 druhy parazitov:
- čo žije v symbióze
- čo len berie
- čo len čistí

a vždy je na tom parazit lepšie, len nie vždy je jeho symbiont schopný bez neho prežiť...

teraz bude aká nadávka?

okata

Ide o to, ze kamosky maju tych najkrajsich a najuzasnejsich frajerov a kritizuju kazdeho, ci je to chlapec alebo dievca, co sa vymyka z normalu a okrem toho, ani ho dobre nepoznam. Viem, ze za to nestoja, ale pre mna je tazke im sama odporovat.

uff:)

Niektori ludia typu "acetylcholin" tu na forach su ako parazity.

Neber ho vazne,je to trapko, co ma potrebu sa ku vsetkemu vyjadrit, aj ked prd o tom vie.

Ak ti s dotycnym dobre,nie je dovod s nim nechodit. Za skulavost nemoze.Skulave oci nemaju nic spolocne s tym,aky je clovek.Alebo radsej nejakeho krasavca, ale spraval by sa ako blb k tebe?

acetylcholin

vedel som, že začnete argumentovať s týmto-to blbci vždy....

vieš ak sa narodí, tak to bude bez možnosti výberu

ale ak si mám možnosť vybrať, tak---chápeš, nebudem si vyberať čo nechcem, nie?

acetylcholin

však práve, nie som na chlapov...

a či by som chodil zo škúľavou babou, odpoviem, že nie a to už nie som v puberte, teda u mňa nehrozí doberanie kamošov...ja viem, že za to nemôžu, ale mňa osobne by to znervózňovalo- nevieš vlastne kam sa pozerá..., radšej by som chodil s nepočujúcou....ale toto nie.

sorry, nič osobné

alz-bee

acetylcholin: no ty by si s nim asi nechodil preto, ze si chlap!...(alebo pardon, az si gay)
okata: sama pises, ze v starsom veku by si to mozno neriesila, cize predpokladam, ze este si len niekde na zaciatku puberty...ale ako fakt nechapem, ako ta moze trapit, ze co by si o tom pomysleli ini ludia-predpokladam, ze sa obavas reakcie kamaratov. Ked s nim chces chodit, tak na nazor inych sa uplne vykasli! A hlavne ak ide o to, ze ci niekto skuli, ci niekto kriva, ci ma niekto strojcek...ludia, ktori sa takym "nedokonalym" ludom posmievaju su len obycajni chudaci, ktorych nazor ta nemusi vobec zaujimat a staci sa len nad nimi pousmiat a mysliet si svoje.