Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vizazistka

Príspevok v téme: Vizazistka
katie292

Ahojte, chcela by som vas vsetkych poprosit o radu. Velmi rada vo svojom volnom case licim, ale zatial len kamaratky. Som z Bratislavy a rozmyslam, ze si spravim kurz, len tych kurzov je velmi vela a neviem sa rozhodnut. Niektore vizazistky nemaju kurz a licia. Tak neviem, ci je potrebny. A ako by ste postupovali pri ziskavani priestorov alebo zakaznicok?
Vopred dakujem za vsetky prispevky

katie292

Ty si robila v zmenarni? Super, to skoro vzdy pozeram. Si z Bratislavy? A ak sa este mozem pytat, aku kozmetiku si pouzivala na licenie?

eshley

Ja som sa na zaciatku vobec nevedela uchytit, tak som si dorobila aj kurz kozmetiky a riadne som sa zamestnala v salone krasy. Takto som si ziskala zakaznicky, nechala som robotu, zalozila si zivnost a robila som na vlastnu past bez priestorov, zakaznicky chodili ku mne domov a chodila som licit do STV-cky do Zmenarne, aj to mi pomohlo. Inak najlepsia reklama je z ust zakaznicky, ale to potrebuje cas.Na zaciatok ti staci jednoducha webova stranka, so zakladnymi informaciami a par fotkami a prirodzene krestanske ceny.. Aj dobra dekorativna kozmetika vela robi, ziadne smejdy.

katie292

Eshley a mala si nejake priestory na prenajom alebo si licila u zakaznicky? Akym sposobom si si robila reklamu? A este by som sa ta chcela spytat ci si robila vzdy na zivnost

eshley

Katie, tak si hladaj iny kurz, lebo mna tam vela novych veci prakticky nenaucili, len teoria bola ako tak dobra. Ja mam stastie ze mam k tomu vztah, takze praxou som sa zdokonalovala. Robila som si reklamu a pomalicky som sa vypracovala ani nie za rok.. Boloto aj o stasti.. no teraz som na materskej, takze stagnujem,asi sa k tomu este vratim.

katie292

Ahoj eshley,
dakujem za prispevok. Tiez som rozmyslala, ze asi je najlepsie chodit za zakaznickami domov. Ty si bola na kurze v agenture Amos-k? Praveze hladam nie najlacnejsi kurz, ale co najlepsi, kde ma naucia nieco nove

eshley

A pokial to nemas skombinovane s kozmetikou, tak na priestore prerobis, najlepsie je chodit za zakaznickami domov, alebo u seba v byte.

eshley

AHOJ. Kurz vizazistiky, resp. osvedcenie s peciatkou ministerstva vnutra je nevyhnutny pre ziskanie zivnostenskeho listu,aby si sa tomu mohla legalne venovat. Najlacnejsi kurz v Ba poskytuje agentura AMOS-K, je celkom o.k., aj ked priestory nie su najkrajsie. Vyucbu vedie vizazistka Lengyelova Katarina, tiez nic-moc, ale ujde.. Inak tazko sa zhana robota v tejto branzi, pokial nemas skusenosti a stastie na spravnych ludi.