mám zmeniť doktora????

Príspevok v téme: mám zmeniť doktora????
Lia_

ahojte, mam taky problem s mojim gynekologom. HAK berem uz skoro 4r. teraz v poradi uz druhu, ale on mi ju len tak nahodne vyberie, asi podla toto aku ma momentalne novinku alebo co, bez testou vysetrenia, hadam 2x mi robil pecenove ale urcite nije pri predpise HAK, tu druhu som si koniec koncov aj sama vybrala asi podla nazvu, lebo mi chcel vybrat taku co ma vysoke hormony a ja som ju poznala lebo ju brala moja mamina, tak som si povedala ze tu nechcem a povedala som si inu a on ze OK. teraz chcem inu lebo mam problemi so sucastnou HAK....ale co zas si pridem povedat ze asi tuto???

Lia_

noo v podstate ju berem uz rok a pol, a za ten cas som pribrala skoro 12kg, neviem ci to mam pripisovat HAK ale nezmenila som dako zivoty styl, cvicim, neprezieram sa vsetko v poho dokonca jem menej sladkosti...a stracam chut na sex...cize teraz neviem no

ivka.

no ono je to v podtate o náhode, že ktorá ti sadne. lekár to dopredu nevie a ani testy neukážu, či budeš mať nejaké nežiadúce účinky: bolenie hlavy, špinenie, náladovosť.... A táto ti prečo nesadla?