mam obriezku aka je reakcia žien na chlapa s obriezkov?a mam ho 15cm a vek 16 nic moc?
obriezka
indian veď aj ja mám z toho obavy aby syn nemal v budúcnosti problémy s tým že má obriezku a nedaj bože ma za to nenávidel. je mi ľúto že to takto vnímaš.
mne to robili zo zdravotnych dovodov ked som bol maly a nemam s tym problem lebo to nikomu neukazujem ani sa s tym nechvalim kamoš ju ma tiež a každemu to hovori v pohode a reakcia druhych nanho je normalna nesmeju sa ani nič takže je to v pohode lenže ja sa hanbim
Skuste sa lekara opytat na moznost konzervativnej liecky mastickami ak by to nepomohlo v pripade opakovynych zapalov bude asi lepsie ta obriezka. A fimoza je do ľ rokov zivota fyziologicka, to znamena ze az po tomto case ak sa neda pretiahnut predkozka treba sa tomu venovat.
veď práve ja som už o tom prečítala celé romány a jedni tvrdia "biele", druhí "čierne". takže vyber si. a mám pocit že lekári tiež nevedia čo je najlepšie.radšej ti alibisticky povedia že obrezať a pokoj.takže ti ďakujem že si zareagoval aspoň ty, uvidím čo urobím keď skutočne dôjde na lámanie chleba.
asi je najlepsie sa poradit s lekarom co doporuci
v takom to priprade by sa mala urezat iba ta cast ktora zavadzia ale to ti povie lekar presne
niekde som cital ze sa moze uvolnit aj v 14tich rokoch ale neviem co je na to pravda pozri na nete
no kvôli tomu, že má dosť zúženú predkožku a vôbec sa mu to nedá pretiahnuť, zatiaľ sme žiadne problémy nemali ale lekári sú proste takí že takéto stavy riešia takmer paušálne obrazaním. ja vlastne ani neviem čo mám urobiť. či na to pristúpiť alebo nie. názorov je hrozne veľa a ja neviem ako sa rozhodnúť aby to bolo správne a pre syna najlepšie (má 21 mes.)
ked je to nutne zo zdravotnych dovodou tak nieje ocom
inak az sa nemylim tak sa odreze iba prebitocna koza samozrejme zalezi asi aj od toho ze kvoli comu mu to musia urobit ...
ja sa vám do toho troška zamiešam ale z inej strany. mám malého syna a obriezka hrozí aj nám. preto sa chcem vás chlapov opýtať či vám to nikdy neprekážalo, či ste sa nikdy nehambili v sprche spolužiakov, kamarátov, či ste tým netrpeli. pýtam sa samozrejme takých čo im to dali spraviť rodičia v detstve zo zdrav. dôvodov a nie takých čo sa dali obrezať dobrovoľne v dospelosti. ďakujem vám za úprimnosť.
ale ma len 15 cm a hruby možno 3 cm?a nerastie už vobec :( každy to chvali a hovoria aj o dlžke že nie je zla ale niečo čim by som holku aj zaujal?v posteli neake triky alebo čo b ste nevedeli poradiť?prosim
vsetci to len chvalia normalne asi sa dam obrezak kurnik :-D