Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Proti celulitide

lulu69

modracik: prosim mohla by si to trosku zrozumitelnejsie napisat? ze co vsetko ako zmiesat? lebo tomu akosi nerozumiem....

modracik

Poznam ucinny zabal proti celulitide,vdaka aloe, skorici,paprike a dalsim bylinam ma vysoku ucinnost/obsahuje Toner-na pouzitie s celofanovym zabalom,Condicioner Creme,sprchovy gel na relaxacny kupel, lufu a foliu/prehreje, spevnuje,rozpusta nahromadene tuky atekutiny v tkanive,ma detoxikacny ucinok,ubytok z obvodu uz pro prvom pouziti.

zuzula11

Kocky ... nahdne som dnes natrafila na fotky celebrit s celulitidou. Myslite si, ze keby sa dala uplne porazit, ze by to neurobili ony ao prve? Myslim, ze sa to da jedne zmiernit a zdravym zivotnym stylom predijst zhorseniu ...

Kto sa chce pozriet, tu je link:www.makemeheal.com

zujky

kočky nejedzte VOBEC Take masla ako Rama Perla ...flora...(vraj zdrave..tss) .
Moji stary rodicia zomreli pred 5 rokmi.
Byvali samy v rodinnom, chodili sme tam velmi zriedka poupratovat trosku - nech neschatra uplne. Prednedavnom sme objavili normalne nacate maslo Veto .. BOLO TO NECHUYTNE !!!! BOLO ZIARIVO BIELE A len Zlta tekutina na povrchu... ani nesmrdelo... ziadne bakterie.. plesen... nic. OSTALA SOM SOKOVANA. V Zivote to nedam do ust!!! VED ANI LEN NAJNIZSIE ORGANIZMY SA TOHO NEDOTKLi.
Ble.. .
papa

vevericka

sa cudujte, ze kapsaicinovy olej pali..to si mozes rovno chili papricky (papriky prave vdaka kapsaicinu palia)

ak sa chces zbavit celulitidy, vela pi a nejdedz stuzene tuky, najme nie stuzene rastlinne tuky (rama perla a cojaviem co), masiruj si postihnute miesta (dobra ja masaz z kavoveho spodku s olivovym olejom) a samozrejme pohyb, veela pohybu..a zvladnes neboj:)

zuzmora

ono samoška,že ten kapsaicín sám nepomôže,odporúča sa ako doplnok pri športovaní...obnovuje aj unavenú pokožku a čistí lymfat.systém a žily...a tuk usadený naozaj rozpúšťa a vyplavuje...

pppppppppppp

a vidňim, že o tej relácii tu už skôr padla reč. ale niektorých darmo presviedčať, tka si to nájdite niekde na nete v archíve stv a pozrite si to sami.

pppppppppppp

presne je to len o strave a pohybe, neď aj na stv 2 dávajú reláciu test magazím, kde testujú kadejaké prípravky a raz tam testoavli prípravky proti celulitíde - krémy a prístroje a ani jedno neobstálo. a neobstáli ani krémy ako dior, l oreal a pod. tie krémy dokonca ani nehydratovali tak ako bežné hydratačné. takže fakt len strava a šport.