ahojte,je tu niekto,kto si tento rok podal prihlasku na UK farmaciu do blavy?:)
farmácia
zuzmora - to je strasne individualne, ale paradoxne plati, ze cim vacsi zapadakov, tym lepsi plat. ale tak okolo tych 20-25 v cistom to moze byt. v sietovke ako lietajuci farmaceut aj viac... ale hovorim, je to strasne individualne...
koľko je plus mínus nástupný plat farmaceuta,lebo to nemám ani šajnu a ani odkiaľ sa to dozvedieť...
takze ja nechodim do blavy na farmu ale do kosic, tak preto su tam nejake tie nezrovnalosti co sa tyka predmetov, mozno aj ich narocnosti a tiez praxe
:);)
s tymi chalanmi to je pravda, my mame v celom rocniku asi 12chalanov a to je nas 123. suhlasim s nazorom ze ti co su tam za vela nestoja..:DD
no sakra:D to teraz hovoris:) ale nie..sak tam ide v prvom rade o ucenie, nie?:)
a musim dodat,ze na farmacii je strasne malo chalanov:D ak tam nejaki su,tak vacsinou za vela nestoja...teda mne sa aspon zda ako tam pozeram na farma-obec:D
moji vacsinou ano :) alebo teda kazdy svojim sposobom udrety - ale to budes po case aj ty ;) aki budu tvoji - no to netusim :)))) ale vzdy sa najdu taki, ktori ti sadnu, aj taki, ktori budu neznesitelny...
ahaa takze to takto cez skuskove:) no nic, aspon ten volejbal je pozitivny. ja este zajtra maturujem z angliny, no potom sa zacinam ucit otazky:) a aki su spoluziaci?normalni?:)
telesna tam je - ta je fajn, dokonca je za nu aj kredit (my sme mali este povinnu a bez kreditu) :) da sa vybrat z roznych moznosti - aerobik, posilka, splavovanie, volejbal... 10 dnove sustredenie je. moze byt super. ale osobne nepoznam nikoho, kto tam bol, vzhaldom na to, ze je to cez skuskove a teda dobrovolne si skratit aj tak kratke skuskove este o 10 dni a postihat vsetky skusky, no neviem...
iiha:) gynekologicka,to ta tak laka?:) no zaujimave. inak citala som si ze na farmacii je moznost 10dnoveho sportoveho sustredenia:)znie to dobre,vyskusala to niektora z vas?:)a je tam aj telesna,joo:)