farmácia

anci

zuzmora - to je strasne individualne, ale paradoxne plati, ze cim vacsi zapadakov, tym lepsi plat. ale tak okolo tych 20-25 v cistom to moze byt. v sietovke ako lietajuci farmaceut aj viac... ale hovorim, je to strasne individualne...

miselka

takze ja nechodim do blavy na farmu ale do kosic, tak preto su tam nejake tie nezrovnalosti co sa tyka predmetov, mozno aj ich narocnosti a tiez praxe

:);)
s tymi chalanmi to je pravda, my mame v celom rocniku asi 12chalanov a to je nas 123. suhlasim s nazorom ze ti co su tam za vela nestoja..:DD

:);)

a musim dodat,ze na farmacii je strasne malo chalanov:D ak tam nejaki su,tak vacsinou za vela nestoja...teda mne sa aspon zda ako tam pozeram na farma-obec:D

anci

moji vacsinou ano :) alebo teda kazdy svojim sposobom udrety - ale to budes po case aj ty ;) aki budu tvoji - no to netusim :)))) ale vzdy sa najdu taki, ktori ti sadnu, aj taki, ktori budu neznesitelny...

karkulka7

ahaa takze to takto cez skuskove:) no nic, aspon ten volejbal je pozitivny. ja este zajtra maturujem z angliny, no potom sa zacinam ucit otazky:) a aki su spoluziaci?normalni?:)

anci

telesna tam je - ta je fajn, dokonca je za nu aj kredit (my sme mali este povinnu a bez kreditu) :) da sa vybrat z roznych moznosti - aerobik, posilka, splavovanie, volejbal... 10 dnove sustredenie je. moze byt super. ale osobne nepoznam nikoho, kto tam bol, vzhaldom na to, ze je to cez skuskove a teda dobrovolne si skratit aj tak kratke skuskove este o 10 dni a postihat vsetky skusky, no neviem...

karkulka7

iiha:) gynekologicka,to ta tak laka?:) no zaujimave. inak citala som si ze na farmacii je moznost 10dnoveho sportoveho sustredenia:)znie to dobre,vyskusala to niektora z vas?:)a je tam aj telesna,joo:)