Ahoj,
všetko, čo sa chcem vlastne spýtať, je v názve. Sú 100% džúsy naozaj 100%-tné? Píše sa, že neobsahujú cukor, že sú proste "čisté". Je mi však jasné, že na to, aby sa v tých škatuliach nepokazili, na ne niečo "používajú".
Teda... Pýtam sa konkrétne preto, lebo si chcem robiť očistné kúry (24 hodín bez jedla). Nie pre pocit chudnutia a iných vecí, ale čisto pre pocit zdravia!! Neviem, či som pre začiatok dosť silná, aby som vydržala celý deň iba na destilovanej vode (čaje nemám, bohužial, rada - hlavne nie studené a horúce v tomto počasí piť...).
Tak dúfam, že to, že budem piť 100% džúsy mi budú viac osožné, ako na škodu. Vyplavia sa z tela aj takto toxíny, nie? Keď nebudem prijímať inú stravu, iba tekutiny? Sú vlastne zdravé aj napriek tomu, že su konzervované a dlho stoja? Veď sú predsa 100%tné.
Su 100% džúsy naozaj 100%-tné???!!
ak chces cisty zdravy 100% dzus a si z BA, tak odporucam skocit do hociktoreho nakupneho centra a nechat si priamo na mieste vytlacit lubovolne ovocie ci aj zeleninu za cca 1,5€ 0,5litra(predpokladam, ze taketo stanocky su v kazdom vacsom meste...)vidis priamo aj ovocie, lubovolna kombinacia, velmi chutne a stopercentne stopercentné ;)
ak chces urobit niečo pre seba tak rozhodne nepi kupovane džusy.su na trhu aj čiste štavy su podstatne drahšie a ich zaruka je max 3dni v chlade ,preto ich aj najdes v chladiarenskych boxoch v plastovych flašiach alebo tetra pakoch/napr.v kaufland,tesco/
ja som zainvestovala do odštavnovača a robim si štavy doma.ak chces detoxikovat svoj organizmus,svoje telo potrebujes poznat spravne davky ,štavy nikdy nepi vo velkom množstve a nikdy nemiesaj ovocne so zeleninovymi okrem mrkvy s jablkom.hlavne pi vela obycajnej vody.vacsinou sa piju doobeda ovocne štavy od poobedia zeleninove.
No ja som vydela v TV spotrebitelsky test na 100% dzusy a dopadol katastrofalne dokonca aj u znamych znaciek od vtedy neverim na predavane ale iba doma vyrobene dzusy.
nie, nie sú 100%, akurát keď si kúpiš napr. pomarančový 100% džús, ktorý obsahuje aj dužinu, tak ten by ešte ušiel...