Je vhodne solarium ako zaklad na dovolenku?

mery22

chcem sa spytat kto mi poradil ako dlho mi treba chodit do solarka aby som opalila aj nohy a kolko minut sa mam opalovat bola som uz sest krat priblizne po 9 minut

helma

Ozonova diera je uz dnes taka velka ze len hlupak moze tvrdit ze opalovanie sa na slnku je zdravsie ako solarium. V zime staci par minutiek v solarku a krasne vam to posilni kosti kedze pocas takehoto slnenia sa vytvara vitamin D, ktory vpravuje vapnik do kosti. Dnes uz kazdy vie ze slnenie ako take skodi pokozke a predsa sa slnime, takisto kazdy vie, ze fajcenie sposobuje chronicku obstrukcnu chorobu pluc, ktora vedie k rakovine pluc a predsa ludia fajcia. Je vsak rozdiel zapalit si tri cigarety tyzdenne alebo denne balik. Tato tema je o inom a otazka znela tiez inak.Nikto tu nikoho nepresvieca aby zmenil nazor, ak si to mysli, doslo k nedorozumenie z jeho strany..

klara383

no mas to fajn ze mas vsetko po ruke ja som aktivna plavkyna ale cez leto ma to nejak neba skor bike, korcule... Posilka ma fakt nebavi :-)

barbinka

no ja mám zas 3-5krát do týždňa tenis (keď prší,tak idem do posilky, lebo tam máme všetko - tenis, posilka, bedminton,sqaush,bazeny,solarko,...). Po tenise idem ešte plávať troška a mimo toho keď sa mi ešte chce tak tiež idem aj na bike, alebo korčule.

barbinka

No v zime som chodievala na tenis tiež tak okolo ôsmej večer, ale teraz, keď je pekne chodievam hneď z práce okolo štvrtej. dám si vrch z plaviek, kraťasky, nakrémujem sa a zabijem dve muchy jednou ranou. športujem a ešte sa aj pekne opálim.