mal som sex a ona este ma blanu.....nechapem=((

Príspevok v téme: mal som sex a ona este ma blanu.....nechapem=((
petersonko

ked ste si citali temu....ako na prvy sex...tak to som ja....vsetko slo pekne pomalicky....neznosti bozka pohladenia...bola mokra....ked som tam siel jednym prstom bolo to ok..ked uz dva slo to tazsie a ju to bolelo...tak som to skusil penisom ale vobec nesiel dnu...a ja som sa pri tom spravil a pritom som ani nebol poriadne dnu...co mam robit nabuduce....ked davam dva uz ju to boli...mam ist pomalsie..alebo co?...ma sa viac uvolnit?

brunca

jasne riadne ju musis rozpalit, mozno ju skus najprv vydrazdit jazykom,potom prstami, neponahlaj sa mat hned styk. skuste sa zo zaciatku len tak spolu hrat, spoznavat sa,co sa vam paci, co vas vzrusuje,rozpravajte sa o sexe. hlavne ber v prvom rade ohlad na jej potreby az potom na svoje-to maju zeny radi.nestresuj ze to robis zle,nejak sa to naucit musite.no tak ked bola taka stiahnuta tak sa dost bala.

petersonko

hej ale ako ju rozpalit?...viem ze na krk je v siedmon nebi...ale myslis ze ked bude vzrusena tak sa otvor zvacsi ci co?...kua sa ja ale amater

sunnysweetie33

skus ju najskor super rozpalit a az potom..dlha predohra urobi svoje..vazne..a nepoznam nikoho,komu to klaplo na 1x.takze poho.xi

petersonko

ak ju to bude boliet mam prestat?...sak ju to bude boliet zakazdym ked tam dva prsty...ja tomu nechapem....kedy sa ten otvor zvacsi?...ved to bolo take stisnute ze len jeden prst vosiel....kua asiq to robim zle

brunca

jasne,vsak som ti pisala ze na prvy krat sa to malo kedy podari. treba jemne a pomaly,musi sa prisposobit.samozrejme ze sa musi aj uvolnit a to sa neda ak bude mat strach.treba to skusat castejsie a pomaly.musis byt trpezlivy a nezny.casom sa to podari.hlavne ked ju to boli tak treba prestat a nepokusat sa o to nasilu.