čo mi vlastne hrozí, ako potcením condylomy?? pretože už ich mám asi 1 rok a nič som snimi nerobila dakujem
Čo sa može stať so zanedbanou liečbou CONDYLOMOV?
A musia sa šíriť tie kondylomy?? a ako zistím či sú to ony alebo nie. niektorí ludia majú také znamienka takej farby že telovej..... nemôže to byť to?
Prenasaju sa hlavne pohlavnym stykom (nepomaha ani ochrana kondomom, pretoze virus je tak maly, ze sa dostane aj cez pory kondomu), ale citala som uz aj o pripadoch, ked ich dostali panny...a hlavne, ked ich teda mas, tak sa nehol tam dole, pretoze sa prenasaju aj krvou, ziletkou...daj si to liecit, nezanedbavaj to. Alebo ked nechces ist s tym ku koznemu, tak zacni aspon dakou samoliecbou-kup si rastlinu aloe vera, odkrajuj z nej listy a potieraj si ich tou štavou, alebo si ich natieraj Tea tree olejcekom...
popripade sa pohrab v tomto fore, lebo uz tu bola nejdena tema ohladom kondylom a ich liecbe.
A ako sa prenášajú vlastne len pohlavným stykom? či ich možem dostať aj inak
Odhlaidnuc od toho, ze tym nakazis partnera, tak ti mozu narast do nechutne velkych rozmerov, mozu sa ti rozmnozit vo vnutri, napadnut krcok maternice...nerozumiem tomu, preco s tym nic nerobis?...ved lepsie je si odtrpiet niekolko mesacnu liecbu, nech ich mat stale medzi nohami a cakat, ze sa stane zazrak a zmiznu...