ahojte, neviem čo mam robiť, ale neskutočne túžim po bábätku. Moja túžba je tak silná, že niekedy sa obávam toho že ta túžba sa mi nikdy nesplní. Chcela by som počkať ešte aspoň jeden rok, aby som úspešne ukončila strednú školu...Viem že to nieje také jednoduché mať dieťa, vychovávať ho, ale dokazala by som sa preto zrieknúť čohokoľvek. Čo vy nato?
Neuveritelne túžim po bábätku, mám 18
no vydavala som sa ked som mala 18 nieco pred 19.chodili sme spolu asi 4 roky.zmaturovala som a odisla na zapad.po 4 mesiacoch som otehotnela.a teraz mame nadherne pol rocne dievcatko.manzel ma 23 ja 20.on este studuje architekturu ale aj pracuje.mna prijali na vysku no uz som nestihla zacat studovat lebo som otehotnela.
ale pravdou je ze ak partner nepracuje a nezaraba peniazky to nie je dobry cas pre prichod babatka.je to tak ze dieta proste stoji velke peniaze.
Elaaa, aj ja som tuzila po babetku uz v 18. Mala som ho az v 22 a vtedy som zistila, ze som na to pripravena veru nebola...stacilo par nevyspatych noci -vo dne praca v domacnosti, okolo babetka, v noci sa nevyspis a tak to ide dookola- a uz som mala babyblues, depky. Mala som pocit, ze keby som v tejto chvili umrela, nic take strasne by sa nestalo.
Ci si na babo pripravena, zistis az ked ho budes mat :) naspat ho uz ale nevratis, vsakze :)
Neprihovaram sa ani za "ano" ani za "nie", ale skor si myslim, ze je to privcas. Nic ti neujde.
lenuliatko, takže mala si babo hneď po strednej škole?
elaa to ako keby som videla seba dvoma rokmi.mne sa to splnilo.a da sa to.
:) drzim palce.
heh elaaa ja som presne taka ista...babo by som mala aj hned a to uz od tych 17 rokov..teraz mam 21 a s priatelom s ktorym som to babo planovala sme sa rozisli takze si este asi pekne dlho budem musiet pockat :ˇ(
Naozaj ďakujem pekne všetkým čo to neodcudzujete, ďakujem :-)
Elaaa to čo píšeš je krásne.Ja som proste všetkými desiatimi za ten názor že škola (VŠ) aj kariéra sa dá robiť aj popri deťoch. Veľmi ti držím palce, aby si o ten rôčik maturovala už s bruškom. papa
No ak by som sa mala rozhodnúť ja, tak určie by to bolo aj hneď :-)
Ale musím myslieť aj na školu. Je to síce trend mať dieťa až po 30-tke, ale keď si to človek lepšie všimne tak určite je mladých mamičiek viac. Je to len "trend", ktorý si dávajú ženy, ktoré uprednostňujú svoju kariéru, ale častokrát je to už možno aj neskoro. Predsa to telo je už iné. Ďakujem za reakcie.
V dnesnej dobe sa zato mnohi pozastavuju nad tym, ked chce mat 18ka babo, lebo teraz je taky trend, ze mat rodinu az okolo 30-ky...ale ked si to tak vezmeme, tak rodicia v nasom veku nas uz castokrat kocikovali:)) takze aj moj nazor je taky, ze dokonci si strednu a ked ste s priatelom zabezpeceni a ste si isti,ze to naozaj chcete, tak preco nie:)Drzim palce
Kethleen_00, rozmýšlala som už aj nad touto alternatívou, že dokončím strednú a výšku tú si dám externe. Veľa ľudí to síce odsudzuje ale ja zato nemôžem. Poznám ľudí ktorý niesú zrelí na dieťa ani v 30-tke a môžno ani nikdy nebudú. Ako mne by to vôbec neprekážalo, že najlepšie roky strávim so svojím bábom :-)