Mala som dostat vo stvrtok 14teho maja menzes, este stale nic. Je to este v poriadku? Tehotna nie som. Dakujem.
Meska mi menzes
Ahojte, tak uz som dnes dostala. Diky za podporu.
Mne meškali dva týždne. Boli to dni plne strachu aj ked neopravneneho lebo sme použivali kondom - vies ale ista šanca je stale na to. a potom som šla k doktorke a ta mi pichla inekciu na to aby som dostala krámy a do tyzdna som dostala. dala som si predpisat tabletky a od vtedy mam na hodinu pravidelne
Lenka. Tusim je nejaky limit, ako dlho moze menzes meskat. Tusim tyzden. Problem to byt moze, ked budes chciet otehotniet a nebudes vediet, kedy mas plodne dni. Ja mam menzes vzdy nacas. Dva dni hore dole. Teraz mi to meska uz stvrty den. Maximalne mi meskal 6 dni, to len dvakrat, odkedy sa mi spravidelnil. Urcite by si to mala spomenut lekarovi. Vies, keby si mala vzdy 33 dnovy cyklus, je to ok, ale ked ho mas vzdy inak, treba to riesit.
Mne meškava každý mesiac, nikdy som to nemala pravidelne napr na 28 deň, vždy je to inak 25, 28, 30, 32, 36 ako sa zachce, myslite, že to znamena nejaky problem?
Niekde som tuším čitala, že ak to žene neprekaža tak to nevadí, že je to každý mesiac inak.
Problem mi to robí iba vtedy, keď si nemôžem presne naplanovať operáciu, alebo dovolenku :((, vždy to necham na nahodu.
...Navyse mam aj mykozu. Uz asi tyzden...Cely imunitny system asi isiel do haja. Beriem aj antibiotika - mam zvysenu teplotu posledny tyzden a pokasliavam. No troska. Haha.
Ja som uz akurat dostudovala. USA. Drzim ti palce pri skuskach.
presne si vymenovala faktory ktore to mohli sposobit, inak taka otazka pomimo. vam skoncilo skuskove? to kde studujes, pretoze nam a aj na vacsine skol len teraz zacina
Dakujem vam, dievcata. Skoncilo mi skuskove obdobie a velmi som sa stresovala, hoci som mala ovulacny vytok, bolest vo vajecniku som si pri ovulacii necitila, co ja zvycajne mavam a podla toho si viem vypocitat, kedy presne dostanem menzes. Schudla som 2 a pol kila a som chuda, tak to moze byt aj z toho, dufam, ze to pride za par dni.
skus alchemilkovy caj
ano, je to v poriadku..ak nie si tehotna, nemusis sa nicoho obavat