facebook

dobra vila

A ja mam jednu DOLEZITU otazku!!!!!!
Prosim Vas, nevie niekto, kde sa da facebook priamo kontaktovat??? Ked nastane vazne porusenie pravidla, ale ani jedna z veci z help centra to presne nie je!!
Kam im viem napisat, aby zakrocili?
Ak mi niekto pomoze, vyobjimam ho ako male prasa! Ale pochybujem, ze to niekto bude vediet.

dobra vila

Biopich - neskusala si jej napisat sukromnu spravu? Ci si ta pridala a ci nie? Spravu vies napisat aj bez toho, co si uzivatela pridas. Vyskusaj.

biopich

ja som tiez dala navrh na priatelstvo jednej byvalej spoluziacke z intraku co sme dobre vychadzali ale tiez ma akoby neodsuhlasila a na druhej strane mi chodia na nastenku veci koho si pridala medzi priatelov pripadne co si sama zavesila na nastenku ale pritom do jej profilu neviem ist...neviem kde je chyba...neviem sa s nou ani spojit lebo ked jej pisem tak je nejaka chyba hm skoda...ona je v zahranici inak sa s nou neviem spojit...

[zruseny8]

ak si to chces zrusit, tak sa to da jedine cez tvojich priatelov. zobraz zoznam a pod jej menom by si mala mat napisane nieco ako pending request..mozno som to aj zle napisala, no a vpravo je taky krizicek - tak klikni nan a zrusis to. neviem ci sa tym vymaze ziadost, ale ak ona klikla na ignorovat, tak je to uz viac menej jedno. ja som zazila nieco podobne. poslala som ziadost jednej babe a nic. dost som sa cudovala ze si ma nepridala, ale tak co uz. mne este aj ukazovalo ako si ostatnych pridavala na FB alebo jej ine cinnosti..takze taki su ludia :)

millli

Mna aj napadlo, zeby pre nejaku softverovu alebo technicku chybu ten narh neprisiel a poslala by som to znova, ale co ak ano a bude ma povazovat za vtierku, ktorej sa neda zbavit? Tusim je to vazne kmplikovane, asi som dala tazku otazku.

lost

Hmm, tak to su presne taky pripad, ked je to take divne.

Bud tam nastal nejaky technicky problem, alebo ta osoba nieco ... bud nechce pridat, alebo to omylom odmietla, alebo take nieco..

Asi by som skusil este jednu pozvanku, alebo sa opytat nieco ze "cau, nemas nahodou facebook?" alebo tak nenapadne, aby tam boli zadne dvierka na ustup, keby nieco :)

millli

Mohla by som sa tej osoby opytat aj z oci do oci. Ale vlastne je to jej vec, ci si ma da. Mozno vazne odvtedy nebola prihlasena, ale to pochybujem, lebo ini ludia jej tam naskakuju. A mnohi jej priatelia, maju mna za priatela, my sa vlastne navzajom pozname, poto, nechapem, kde je chyba?

millli

Akurat ze tu osobu stratavam skoro kazdy den, pripadne kazdy tyzden. A citim sa teraz hlupo alebo ako blbec, ze som si jej poslala navrh. Vlastne sa citim trapne, akoby som bola nejaka vtierka a ta osoba ma vlastne nepovazuje za kamaratku. Ja som si myslela, ze som.