Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvy krat

Príspevok v téme: Prvy krat
som zufala

Ahojte...mohol by mi niekto opisat prvy sex??najlepsie keby mi pomohla nejaka baba...ja mam 16 moj chalan 19 a uz by sme to chceli lenze ja som este panna on uz ma viacej skusenosti...pocula som ze panenska blana vydava divny zvuk ked sa pretrhne??a velmi to boli?? bude od krvi aj on?poradte niekto pls

jj

hej prvy sex boli na to sa musis pripravit,a nie kazda baba ked sa jej panenska blana pretrhne jej ide z nej krv,ale vecsinou ide a bude od krvi aj on ale neboj to neni az take hrozne j to len trocha krvi...ale boli to kua riadne no podla toho akeho mas chalana ak je citlivy tak pojde do teba opatrne aby ta to nebolelo ale aj ked ta to bude boliet musis to vydrzat lebo sa ti moze stat ze budes mat traumu s toho a ze to uz nikdy nebudes chciet zazit

kellys

no ja som zasa opacny pripad, s priatelom sa nam to podarilo asi tak na tretikrat lebo to dost bolelo, ale krvacala som asi 2 dni tak slabucko ako cez posledne dni menstruacie... ale tak, prezila som to a zas neni to nic take na co by som spominala ako najvacsia bolest v zivote :)

zjuzjika

ten prdiaci zvuk nemusis pocut pri kazdom sexe... ja ho pri kazdom sexe nevydavam...ale zase niekedy poriadne... podla toho ci sa ti taqm dostane vzduch a kolko ...

akinom007

No tak aj ja ti znova zopakujem panenska blana pri pretrhnuti nevyda ZIADEN ZVUK! Neviem kde si to vobec pocula:)) ale zaujimalo by ma to:)
Mna nebolelo absolutne nic ale len trosku , ani som nekrvacala a to som tiez ako panna nepouzivala vobec tampony. Naopak kamaratku tu dost boelo ale tiez nekrvacala a to ona pouzivala aj Nofrmla tampony ako panna. Takze je to individualne.
Nemas sa coho bat a hlavne si zabezpec ochranu kondom alebo tabletky a nespoliehaj sa na to ze partner si "da pozor" .

alz-bee

Preboha, to si kde pocula taku blbost, ze panenska blana vyda zvuk pri pretrhnuti?!! to som teda v zivote nepocula....
Pozri, nikto ti nemoze napisat, ze ta to bude boliet, ze budes krvacat jak na zabijacke, lebo nikto z nas nevie, aku mas hrubu panensku blanu...su zeny, ktore to vobec nebolelo, ani nekrvacali-ako napr. aj ja. Citila som mierny tlak a to bolo asi tak vsetko. Ziadna krv, ziadne zatinanie zubov od bolesti. A to som si tam ako panna vobec nevedela dat ani tampon. No a mam aj kamosky, ktore zase krvacali-jedna dokonca aj tri dni...takze je to fakt individualne. A kedze ma tvoj priatel 19rokov, tak uricte nie ej sprosty a rata s tym, ze mozes popripade aj krvacat. A aj keby mal krv na penise, tak svet sa kvoli tomu nezruti. Ved si ho utrie, umyje a je po krvi...
Hlavne sa neboj, lebo potom ani uvolnena nebudes a moze ta to fakt len boliet..a v prvom rade musis vediet, ci si uz nato naozaj pripravena.

zjuzjika

neviem co presne chces vediet ale napisem co uznam za vhodne..ak budes mat aj ine otazky, tak sa pytaj...
takze panenska blana nevydava ziadny zvuk ak sa pretrhne ale vagina, ked sa do nej dostane vzduch...taky ako keby prdiaci zvuk...a vies u kazdej baby je to individualne, ja ked som mala prvy sex, tak ma to ani nebolelo a ani som nekrvacala , bolo to uplne v pohode... takze hlavne ziadne stresy..ale musis byt sama presvedcena, ze to uz chces.a treba mysliet na ochranu