viem ze to sem asi moc nepatri ale potrebujem pomoc. na anglistine sme dostali na D.U. urobit projekt na lubovolnu temu. mam o nom par minut hovorit, urobit prezentaciu a popripade doniest aj nejake veci k tomu.problem je ale v tom ze neviem o com mam pisat, lebo hodnotit ma bude trieda. mam hroznych spoluziakov a ak ich to nezaujme nedostanem dobru znamku. mate nejaky napad o com mam pisat??? mna uz z toho boli hlava
PROJECT NA AJ
heh sebavedoma to skusam byt uz 8 rokov. nie vzdy sa to dalo ale jak som starsia je to lepsie. uvedomila som si ze su ovela horsie vecii ako vysmievanie a ze to je vlastne v skole realita. kedysi som z toho mala aj mensie psychicke problemy ale teraz to uz berem sportovo. ked mi prasknu nervy tak si maximalne poplacem ale to je vsetko. napisem urcite bude to asi o 2 tyzdne mozno aj skor
potom urcite napis a nic si z toho nerob ono to raz urcite niekto oceni ze si slusna holka :) len sa nenechaj znechutit a skus byt sebavedoma :)
0vecka ja viem ze mas pravdu...no uz sa snazim brat to s nadhladom a zas nieje to tak ze nie som oblubena ale jednoducho sa snazim byt slusna, nenadavam, ani sa moc nemalujem, nefajcim, napijem...a to teraz neleti:( inac prave zacinam upravovat ten projekt tak uvidim co z toho stvorim :P
ja nexcem nikoho sklamat ale ak je raz holka neoblubena je jedno o com bude rozpravat...
o sexe :D:D:D to isto
malickasom ona je osmacka , tak asi nie...
nieco o sexe :-) a o vztahoch :-)
a co keby si napisala neico o mode?
fuha ja som sa s mojou anglistinou ani po toho komara asi nedostala :P skusim vybrat tie lahsie vety alebo ich nejak zjednodusim...jednoducho trosku poupravujem.
bude to asi o dva tyzdne lebo nas je vela urcite napisem :P
zuzic, nemas za co, som rada, ze som ti mohla pomoct :) precitaj si to a vyber z toho nieco, lebo su tam aj take zlozite vety, ktore radsej nehovor :) tak jednoducho sa to snaz prepisat :) Inak sranda, nevedela som, ze najnebezpecnejsi zivocich na svete je komar, sposobi 2-3 miliony umrti rocne..ty kokso :)