ako tato tema je totalne odveci ehmm ako no totalne odveci ...a ja sa len tak cchcem opytat (vopred upozornujem ze je to odveci) ze ci si myslite ze je normalne ked ma mamin priatel obcas chyti za zadok ..mam 15
mamin priatel
ked ta pleskne po zadku ako napriklad sportovci ked sa obcas cez zapasi plesknu tak to sa da ako tak akceptovat ale ak ti to je neprijemne tak mu to povedz .....ale pisal si ze ta CHYTI(ne pleskne) za zadok ako babu ... tak to uz si myslim urcite neni ok
no tak to je zabite kks ...ale tak ked tak nad tim rozmyslam tak racej nech ma osahava mama jak jej priatel lol ... ale tak ani po jednom netuzim
nwm. ale som na nu parkrat tak znechutene pozrela tak potom prestala
no ale tak divne to je jednoznacne .. a ako jemu to nevadi ??
uplne uplne vazne
hmm myslis vazne alebo ironicky ??
to je v poho. mojho priatela mamka chytala medzi nohami. ze haha ftipne.
Asi to nieje sprostost ked ta mamin priatel tlape po zadku. Inac zadok je dost intimna oblast. Su niektory ludia, co su nadmieru priatelsky a je pre nich normalne, ze kamaratsvto prejavuju fyzickym dotykom. ak ti to vadi povedz mu to, ak mu nic nepovies, mozno to bude povazovat za tvoje "dovolenie" potlapkavat ta. Povedz, ze ste si sice blizky, ale nie az tak ako to on prejavuje.... Neskor sa moze z toho vyklut nieco ine. Ked budes odchadzat do skoly, bude od teba chciet pusu : ) Ale nie, proste mu daj najavo, ze si to neprajes....
hm no myslim ze vie ze som na baby ... a no povedat to mame ...no len ked on sa bude tvarit ze nic take neurobil tak budem vyzerat jak kokot ja ...a cele by to bolo blbe otravvovat ju s takimi blbostami
povedz to mame.... ak sa pred nou bude vykrucat, ze to nie je pravda ze mozno ta poplaca tak max.po chrbate.. tak je to kokot..
ak povie,
ze hej .. no obcas ho plesknem... sak sme chlapi abo daco take.... tak si to potom ani neuvedomuje, ze by to mohlo byt nieco zle.. a treba mu po dobrom vysvetlit ze sa ti to nepaci..... ak to prizna nechaj to na mamu,..ta mu to vysvetli:))
ece je tu aj taka moznost, ze si mysli o tebe ze si teply, ked ti srpavil to s tym jogurtom.. boze