zenska naladovost

Príspevok v téme: zenska naladovost
fnuk

dievcata, urcite mate kazda tie svoje dni...chce sa vam tiez vtedy plakat a ani nie o minutu smiat?? a zrazu zase plakat...a "brechat" po kazdom, hlavne po tom svojom?? lebo ja mam taky stav kazdy mesiac, ked to pride...zufala som...na toho mojho len bresem a bresem...tento tyzden oslavuje a ma na to aj dovod ale ja blba som sa dnes nahnevala, ze si so mnou plany robit nevie ale s kamosmi hej...no, ohen na streche, co vam poviem..ja si furd najdem nejaky dovod preco sa povadit, ked chcem...navyse som mala blbu skusku dnes, co ma tiez dohnalo k tomu, aby som sa pohadala...takze len bresem...bresem...a teraz isiel ten moj na discoteku a zase zacinam mat blbu naladu, ze sa so mnou nedokaze zabavit, ale s kamosmi ano..aj ma volal, ale nemala som chut a ani nemam chut niekam ist...ale preco som potom napaprcena?? tak ak mate tiez svoje dni a mate pri tom vybuchy zlosti, teda tazko sa ovladate, piste a piste tiez recepty ako sa ukludnit a zlost zahnat:))lebo ja som poriadne napaprcena a ked si vyjasnim v mojej mysli 2+2, tak nemam byt preco napaprcena...

dvojbotka

a to si na to ako dosiel...neviem co za pipky si teda stretol ale ja teda vobec nemam problem sa ovladat v jedeni ..a aj cokolady a uz duplom v nakupovani.to co za priblblosti tu vypisujes ???

:-Pbebe

baby ja o sest dni by som mala dostat kramy tak uz sa "tesim" na moje stavy...este s tym mojim to vsetko nieje v poriadku tak snad nevybuchnem ...chcela by som sa izolovat to mi pomaha byt sama ale on stale chce byt somnou ...vie dobre aka som naladova vtedy ale aj tak robi stale kraviny alebo nieco hnusne stale povie akoby naschval... ja neviem ci je uz taky nechapavy a nevie ze vtedy chcem mat klud a ze si to stale len on a moje nervy odskacu...

inkubator tvoj prvy prispevok bol uplne o niecom inom aj hous detto absolutne neviete o com tu pisete...snazite sa podcenit zeny...bud ste buzeranti alebo vas ziadna nechce ked nieco take poviete ale skor druhy pripad pretoze gayovia maju radi zeny lebo sa tak citia skor preto je aj zname ze si vyhladavaju zenske kamosky :-) a vedia ich pochopit... tak a sa ani necudujem ze ste sami ked mate taky priblbly nazor na zeny... keby nebolo zien na svete nieste, chodili by ste holi pretoze si neviete oprat, ozehlit, boli by ste chorlavy lebo by ste vyrastali len na polotovaroch pretoze si neviete ani len vajicko uvarit... ste ako deti len sa o vas starat... a vy mate este tu drzost o zenach rozpravat ze im treba odobrat obciansky preukaz ... pri vas sa tazko da ovladat tak sa necudujte ak vam baba streli alebo vynada... viete len trtkat a zrat ...a niektori ani trtkat neviete

fnuk

mno páni agresori, o vasej "skvelej inteligencii" svedci uz aj to, ze ste sa zapojili do tejto temy, aj ked na zaciatku jasne pisem: "dievcata, urcite mate kazda tie svoje dni..."

alz-bee

A inak, ked mame teda tak strasne ego, tak sa stan gayom (az teda nie si) a budes mat po probleme.Ziadne zenske dni a PMS ta nebudu otravovat...s chlapom si budes rozumiet na 100% aj v posteli ,lebo bude vediet, co sa ti paci, bude mat ten najvyssi stupen inteligencie-sebaovladanie a budes stastny, no nie? lebo ved naco sa zahadzovat s takym stvorenim, ktore sa nedokaze ovladat a ktore chlapom nedokaze nic tolerovat a len vela vyzaduje?...
Ale aby bolo jasne, ja tu nechcem vytvarat ziadnu vojnu. Ja nie som ani feministka, pretoze si neviem zivot bez chlapov predstavit, tak ale dost ma to ako zenu urazilo, co si napisal. Jasne, ze mame svoje muchy, ale tak isto ich maju aj chlapi...kazdy je ale iny a je mi luto, ked si teda natrafil len na nejake holky, co vela od teba ziadali a malo davali...

alz-bee

house: predpokladam, ze si mal so zenami len zle skusenosti, ked nas hadzes vsetky do jedneho vreca. Trosku silna kava napisat, ze nam chyba najvyssi stupen inteligencie-sebaovladanie. Ano, ja uznavam, ze pri PMS nam to sebaovladanie chyba, ale nie nadarmo sa tomu hovori nase dni..je to ale dane prirodou, hormonmi...mozno pouzijem blby priklad, ale vies ty napr. ovplyvnit,aby si nemal rano stopor?...no nevies, lebo je to dane hormonmi...precitaj si tento clanok a mozno pochopis, ze to nie je len vyplod nasej zenskej fantazie a vyhovorky:
www.zzz.sk

house

sebaovladanie je najvyssi stupen inteligencie, ktore zeny nemaju...
je to tak od prirody, nic si z toho nerobte, ale od muzov to vyzadujete a nic im nedokazete tolerovat to je vase EGO zenske ...

alz-bee

jaaaa: radsej inkubatora a celkovo chlapov neurazaj, lebo vies ako to dopadne...das im praveze dovod na to, aby si o nas mysleli, ze sme sibnute zenske, hodia nas vsetky do jedneho vreca a nahras im do karat :-P...lepsie je sa zdrzat urazlivych komentarov, i ked tiez ma to vie nasrdit, ked chlap hovori o niecom, o com fakt nic nevie, respektive si to nevie predstavit, ze co prezivame...takze len tolko som chcela:)) chlapi mozu byt naozaj len radi, ze ziadny PMS nemaju, to mas pravdu:))