Nespokojnost s kadernickou

Príspevok v téme: Nespokojnost s kadernickou
zufalka

Ach jaj, som uplne zufala, nestastna a neznasam svoj odraz v zrkadle. Isla som kadernicke, nech mi upravi strih vlasov. Rok som cakala, kym mi vlasy dorastu (mala som bob, mikado) a teraz som chcela len mierne upravit strih. Opytala som sa tej blbej kadernicky, nech mi zostupni boky a vzadu len MIERNY skok nech spravi. A ona ma tak zosmykala, ze az :((( mam jemne vlasy a este k tomu malo vlasov, a teraz vyzeram, ako keby som mala 2 vlasy na celej hlave. Vrch mam uplny skok, mozno len 10 cm vlasy, a spodok mam dlhe.Lenze tie dlhe, tak tam mam len par pramenov a vyzera to fakt dost blbo, ako keby som mala malo vlasov :((( Viem, ze mam malo vlasov, ale teraz to je dost viditelne. Dokelu, ja neviem co mam spravit. Sto chuti mam zobrat noznice a cvaknut cely zadok vlasov prec. Inak strih by to nebol zly, ale pre niekoho kdo ma huste a tvrde vlasy. A nie ja!!!! Viem, ze je toto onicom prispevok, ale potrebovala som sa vypisat. Co by ste robili na mojom mieste. A podotykam, ta kadernicka strihala mna a vedla uz cakalo dalsich 10 ludi na nu. Lebo ona bere ludi tak, ze mne umyje hlavu, rychlo ostriha nejakeho chlapa a tak. Do p..ce s nou :((((

ditta

ja by som chcela poradit, ake dobre kadernictva odporucate v BA? ja tiez nie som extra spokojna s tou mojou a rozmyslam nad zmenou kadernictva. Poradte, tie co ste spokojne.

spokojná...

no ja chodím do jedného kaderníctva,robia tam samé mladé baby,o ktorých viem že chodia na rôzne súťaže.Je pravda že tam nechám dosť peňazí ale vždy som odtiaľ vyšla maximálne spokojná.Tam berú čisto len na objednávku aj to minimálne 2-3 týždne dopredu.Raz som sa nestihla objednať a nutne som potrebovala dorobiť melír,ostrihať a vyžehli /neplánovaná akcia/vbehla som do prvého kaderníctva ktoré bolo po ruke.Je pravda že som platila asi o polovicu menej ale som aj tak vyzerala.Ešte mi len zmyla hlavu po melíre a už som videla že je zle.Vlasy sa mi doslova mrvili.Mám šťastie že mám vlasov na rozdávanie.Dva mesiace som si dávala vlasy do poriadku,pritom mám celkom kvalitné vlasy.To bolo posledný raz čo som šla niekam kde to nepoznám.Teraz mi musela moja kaderníčka zostrihať vlasy skoro na krátko aby som sa zbavila tých spálených vlasov.Je pravda že tieto služby sú drahé a mnohé ženy si nemôžu dovoliť drahého kaderníka a koniec-koncov ani ten nieje zárukou spokojnosti.Treba však dať na radu ja tiež kým som našla tu správnu kaderníčku trochu to trvalo ale som maximálne spokojná.Poradilo mi ju niekoľko žien.

malickasom

ja sa pridam do klubu nespokojnych. Mala som fajn kadernicku co vedela dobre poradit aj pekne ostrihat ale zial odstahovala sa. Potom som zacala chodit k takej mladej. Mam huste dlhe vlasy, rovne ako droty, proste vela sa s nimi neda robit. ked som chcela postupku osekala ma s tym rezakom ci co to je, vyzeralo to ako slama... potom som tam bola druhykrat, tak som jej vravela ze nechcem s tym rezakom, tak ma ostrihala "postupne" asi tak ze kazdy vlas inej dlzky...ako v mojej dlzke vlasov sa to stratilo...ale ked som mala len taky akysi "chvost" a okolo toho krivo osekane vlasy... no des...teraz som sla k inej to zarovnat vzadu a iba vpredu spostupnit, tak to ani nevidno ze mi v predu spravila nejaky strih..o nicom...ale peniaze na draheho kadernika zial nemam, som studentka

sweet_lolitta

vydrz to uz len nejako, skus si to este popripade u inej nejak upravit alebo sama... Ja som uz asi 5 cm dala dole a pomaly cakam a striham :) no stale ich udrziavam min po lopatky, to je moja hranica. Kupila som si lopuchovy vyluh a vlasy mi rastu v pohode rychlo.

zufalka

ja lutujem tento krok, ani si neviete predstavit ako. A ako pise sweetlolitta, tak tiez nechapem, preco kazda kadernicka zostupni vlasy, a mysli si, ze to prida na objeme. Tie moje "spodne vlasy", tie dlhe, to mam fakt len par pramenov a hore prestrihane hniezdo :((

sweet_lolitta

Aj ja som mala problem, gumovanim farby mi vypadli vlasy a mala som ich riedke, tak mi jedna kadernicka mojho priatela vlsy spostupnila, ale tiez tak nahovno, ze 10 cm skok a vzadu mam len zopar vlasov dlhych. Kedy kadernicky pochopia, ze spostupnenie nedoda hustotu riedkym vlasom ale len objem za predpokladu, ze si ich kazde rano vyfukas cez gulatu kefu???!!?
Snazim sa vlasy uz farbami nenicit, len henna, kupila som si z DMky kadernicke ostre noznice a raz za mesiac ma kamoska podstrihuje a ja sama, ked vidim nejaky nastiepeny koncek. Cakam, kym mi to spostupnenie konecne odrastie.

*amalka*

zufalka, ja si vlasy tupirujem uz 5 rokov a pokial pouzivas drahy kvalitny sampon, balzam, serum a aj lak na vlasy, ver, ze nic ti nehrozi - mam vlastnu skusenost. tiez chodim do draheho salonu, kde neplatim nikdy menej ako 50 eur za farbenie a tam mi to odporucili. alebo je taka objemova trvala na vlasy, stoji to okolo 30-40 eur, ale vydrzi to zevraj iba mesiac, ale to si radsej budem tupirovat vlasy, ako si ich nechat natrvalovat :) ono to nezbrckavie vlasy, ale nejako ich to pozdvihne, neviem, nemam s tym skusenosti.

a s tym setrenim sa to fakt neoplati, ale setrenie ako setrenie, v tom druhom som sice zaplatila o nieco menej, ako platievam obycajne, ale dat 40 eur za to,aby mi odpalila vlasy, tak nemam slov. mali by jej zobrat licenciu.