Prispejte svojim trapasom, faux paux, znemoznenim sa, hanbou. Nech sa necitim tak hrozne. Ja som sa opila a vyzliekla na ulici, kricala intimnosti zo svojho zivota a potom plakala. Lahla som si na zem a museli ma dvihat pomerne cudzi ludia. Akoby toho nebolo dost, potom som zastavila cudzieho chalana a chcela ho bozkavat. Vsetko v jeden vecer. Potom som nechcela vyjst tyzden von. Je tomu uz 5 rokov, ale stale mam ten vecer pred ocami a bojim sa, ze ludia si pamataju...
Najvacsie trapasy sveta
pekne:-) ci skor smutne? neviem,ale clovek sa dokaze na tom pobavit, aj ked by nemal..ale ved je to uz za vami..
ja som bola na strednej "kralovna trapasov", vzdy sa mi nieco stalo :-) tak tu je par:
- jedalen v internate-plno ludi a ucitelov, ako si tak idem s prazdnymi taniermi,poharmi a pribormi, zrazu som sa smykla a padla a vsetko sa rozletelo okolo mna:-)
-stojim na zastavke,rano 5h, zima, mala som dlhy cierny kabat.. par ludi stalo este predo mnou, ked sa zrazu dvere autobusu zastavili a ja medzi nimi.jeden cestujuci hned krical na sofera, nech dvere otvori.akoby aj to nestacilo,ako som sla hore schodikmi,stupila som si na ten kabat a padla na sofera :-) a jedina som stala, vsetko bolo obsadene.tak som normalne citila pohlady ludi na mne :-))
-rano po preflamovanej noci sa zobudim vedla jedneho ehm, znameho, ze mi treba strasne cikat a uslo mi, pri nom :-))
ak ma este nieco napadne, napisem :-D
kazda hanba trva len par dni, lebo sa vzdy pootm najde nieco lepsie... ale je ot neprijemne, to verim, zazila som to na vlastnej kozi...tiez to bolo pred 5 rokmi na silvestra...boli sme tam baby a aj chalani.... vsetci pili a dokonca hulili, aj ecko tam mali...ja na teke veci nie som, ale tak trosku som popila avsak nic mi nebolo.... jeden chalan siel za mnou von a ako bol opity, tak mal ite typicke reci milujem, lubim, blabla... ani sa mi nepacil a najlepsie ze ho poznam uz niekolko rokov..kezde je vacsi ako ja, zacal ma opierat o neaky plot a snazil sa ma dostat,. ja som sa mu nak vytrhla.... a potom pochopil ze nic z toho nebude...takze si nasiel inu obet, s ktorou si vrzol.... ale stalo sa ot, ze som spala v jednej izbe chvilku a prislei tam druhy chalan a lahol si ku mne, o nic s anepokusil.... no a na druhy den ako sme prisli domov, tak som sa len dozvedela ako sa o mne rozpravalo, ze som si to rozdavala s dvomi, a ako vzeraju moje intimne partie a take somariny...najlepsie , ze kamaratka ich nechala to rozpravat...no co uz, poucila som sa a odvtedy sa an s jednym clovekom odtial nebavim
No to mas pravdu ludia si vedia vymysliet bludy. Raz ked som bol pri jednej vaharke nemenovaneho moderatora tak som sa dozvedel ze bodyguard v bielom tricku tam odhanal vsetkych od auta aby sa nemohol k nemu nik dostat. Som rozmyslal ze sak tam nebol nikdo taky az potom ma napadlo ze v tom bielom tricku som bol ja :) ale zeby som tam nekoho odhanal tak to si nespominam a to som nemusel ani pit. Ludska fantazia je neskutocna :)
Ahoj. Tak vieš čo ti poviem, je to síce riadny trapas, ale aspoň to sama vieš ze je to pravda. Ja som sa už v zivote nastrapnovala tiez dost, hlavne vdaka alkoholu, tiez som ten prípad. Ale o tom vyzliekaní. Raz som si na diske vypila. Bola som tam s priateľom, a strhla sa tam bitka. Môj priateľ spadol na zem a všetci ho kopali, tak som si na neho lahla aby mu moc neublízili, samozrejme ich to nezaujímalo ze kopu aj do mna. Hnusní parchanti to boli a ze vraj kamaráti, no to nieje to o čom chcem písat. Mala som vtedy na sebe tričko bez rukávov a tá diskotéka sa konala v jednej malej krcme v nasej dedine. Tak si predstav ze majitelka tej krcmy navravela ludom ze ja som tam na nom lezala nahá. Chápes. Ja si viem narobit hanbu ale takýto hnusní ludia, ju vedia narobit a o sto razy horsiu. Dodnes, ked vidím tu tetu tak by som jej nieco povedala...Ale uz je to tiez zo pät rokov.Od vtedy som sa uz nastrápnovala aj inác. Ale ved o tom je mladost. Nie...??Pa pa