Vedeli by ste mi poradit nieco na mastne vlasy.Este len ich umyjem uz su mastne,takze ich umyvam kazdy den niekedy aj dvakrat.Vyskusala som uz strasne vela samponov a podobnych veci,ale nic nepomaha.Dakujem
Mastne vlasy
Pouzivaj suchy sampon ,ako pomoc niekedy.Ak nepoznas,je to taky prasok,dostat ho v drogerii.Aby si si nemusela umyvat vlasy kazdy den.
mel, skus urobit to co ti tu niekto poradil- nepouzivaj sampony na mastne vlasy. ja mam mastne vlasy + lupiny, napriek tomu mi kadernicka poradila pouzivat sampony na suche vlasy. zmena k lepsiemu asi tak o 100%. skus to.
skus si spravit masku z bielka z vajicka.
Vyslahaj to bielko trosku na bielu penu a nanes na vlasy. nechaj 20 min, potom zmy normalne samponom.Malo by pomoct na odmastnovanie. Su aj ine prirodne vlasovy masky. Checkuj web.
Tak isto nenasaj vela samponu, pena by nemala byt taka bohata ako v reklamach. Nezmyje sa dokladne a to tiez moze sposobit mastenie. Je to tiez aj stravou - mozno by si sa cudovala...vela faktorov ovplyvnuje vlasy...
a neviem, či je vhodná používať šampóny na mastné vlasy...lebo tie pokožku odmastnia, vysušia a potom sa ešte viac mastní... je to niečo také, že aj mastnú pleť treba hydratovať napr. na noc, lebo prípravky pre ňu určené, ju vysušujú ...
tak to by som aj ja potrebovala vediet,aby som si vlasy nemusela umyvat kazdy den,ze akym samponom si ich mam umyvat
nesmies si ich tak casto umyvat cim castejsie ich umyvas tym su mastnejsie