Ako dlho trva kym sa mi vrati chut na sex?

ich

tak to by mohlo byt v lekarniach nie? Skoda ok tak sa na to pozriem.A ty bereis YAM aj to je na take nieco?A to dostat v lekarni?
dakujem

Mimi323

Ja beriem Yam ale nie kvôli chuti, ale kvôli upraveniu cyklu a chuť mam riadnu, to som ešte nikdy nezažila :)
Ale Damiana je na to lepšia.

RNG

damiana je bylina(turnera afrodisiaca, tiez turnera diffusa). ouzivaju sa z nej susene listy, ci uz caj alebo vytazky.
Pozri sa na Google.com. ja som osobne kupoval 454 gramove balenia priamo od vyrobcu, Rain-tree.com, ale mozno dostat aj od hromady inych vyrobni a katalogovych obchodov, vcitane Puritan's Pride, Now, Swansomvitamins atd.

jajnika

Skus aj na nejaky cas B-komplex forte (tam kde je aj vitamin B6) .. tiez by to malo urychlit proces vracania sa do normalu

meForMe

RNG dakujem Vam.Len by som sa Vas chcela spytat kde sa da zohnat ten Damian? Pozerala som to na nete,tak ci to nema nejaky iny nazov..Dakujem

meForMe

RNG dakujem Vam.Len by som sa Vas chcela spytat kde sa da zohnat ten Damian? Pozerala som to na nete,tak ci to nema nejaky iny nazov..Dakujem

RNG

S pomocou doplnkov sa hladiny napravia velmi rychlo. Odporucam hlavne Dong Quai(angelika cinska) a damianu na posilnenie sexualnej cinnosti, v dost velkych davkach, niekolko gramov.
Pomaha brat aj pupalkovy/borakovy olej, yam, zinok a caj z senovky greckej(plody).
Cinska medicina specifikuje aj dumbier na posilnenie sexualnej cinnosti.