ahoj, chcem sa podelit o svoju skusenost.kedysi som milovala sladke, kolace buchty a najma cokoladku a rozne tycinky.trpela som akne,mala bolestivy menzes a par kil navyse.znama mi poradila vysadit vsteko sladke.a pomohlo to i ked to bolo neskutocne tazke.dnes mam krasnu plet bezbolestivu menstruaciu a pravidelnu a dokonca aj stihlu postavu.cukor je biely jed kt.sposobuje vela chorob.tolko moja skusenost
nejem sladke!
Ak chceš odstrániť bolestivý menses, 2 týždne pred menses nejedz mäso, vajcia a slané syry. Uvoľníš tak sťah v oblasti reprodukčného systému.
Tým zároveň znížiš chuť na sladké.
vikinka, to myslis vazne ze vylucenie sladkosti moze odstranit bolestivy menzes? a to napr. nejedla si aj zmrzlinu? prave ja som dostala menzes dneska a kazdy jeden je dost bolestivy. skusam aj horuce flase, ibalginy a panadoly som uz prestala ratat... a to vsetko len kvoli bolestiam. tak ja skusim na ten mesiac vylucit sladke, i ked ako sa poznam, to neprezijem :o). a mozno aj schudnem (co by som uvitala). ale pocuj, co si jedla trebars namiesto keksika? len pila vodu? ci ani sladku mineralku si nepila (napr. rajec materina duska - tu mam rada - je tiez ochutena). ci len mas namysli klasicky cukor?
katuskaaaaa: ziadne buchty ani podobne sajrajty(take tie fajne z bielej muky co nechavaju mastne paprce :D), ale tak ze sladke jedlo ano,ale take ze napr. bananovo-mandlove rizoto, ktore je osladene prave tym bananom a trochou medu(ryza samozrejme natural)...v podstate co si nepripravim sama, to ani nezjem.
Je trstinovy cukor zdravy?? V malom mnozstve myslim...
fuu no nwm nwi je to moc prehnane?az tak nejest sladke?...skusim to i ja teda:)
bara no skvelo ti to ide :))a som rada ze sa citis lepsie a lahsie.hlavne o to ide:)katuskaa no ja nejem ziadne torty kolace buchty sladkosti ani cokolady.caj ani kavu nesladim.ovocie papam,sem tam si dam cez leto zmrzku:))tot vse
fíííha tak to uz ked sa ti podarilo tak schudnut len z toho ze si nejedla sladkosti tak to uz si mala vydrzat.. to je super:) No ja uz som si od sladkosti odvykla uplne aj chipsy som kedysi pravidelne jedavala a teraz vobec.. Teraz som mala len problem s domacimi kolacmi, lebo moja mama stale nieco pecie, ale teraz som sa zaprela a uz tri dni nejem nic sladke.. a je to v poho:) ked mam chut na sladke dam si hrozno alebo ine ovocie a hned ma to prejde.. a ranajky som vzdy mavala velmi kaloricke teraz uz len vlocky pripadne ovocie a citim sa ovela lahsia:)
sladkosti nejes vobec?:-Onikdy?..kks to ti zavidiim neskutocne...ja som v decembri vydrzala cely mesiac bez akejkolvek cokolady a sladkosti..vobec mi nechutili nwm preco:D..az do februara som mala mikulasa este:D..a som schudla asi 5 kil:D..no nwm ci to bolo tym ale asi hej..bo teraz jem secko ako sa patri...no uz aj prehanam...a kila som dobehla:(
katuska: no ja som sa praveze na take veci zamerala ze to nebudem jest buchty, sladke pecivo, kolace, lebo take veci ze by som sladila kavu alebo caj to davno nerobim ani nejem cokoladu, zmrzlinu a keksiky sladke takze mne ide hlavne o taketo veci.. ale napriklad tak ovocny jogurt si dam ale urcite nie smotanovy.. a vlocky sladim medom:) ale len trosku a niekedy
teraz sa pytam tych co tu pisu ze sladke uz vobec nejedavaju...nejete napriklad uz ani buchty abo hocijake ine sladke jedlo?(mam na mysli obed)...cukry si dobijate len ovocim ci ako?