BOLEST PRI KOSTRCI

Príspevok v téme: BOLEST PRI KOSTRCI
bolesť

Ahojte mam na Vas otazku, neviem cim to moze byt sposobene, ale od vcera ma strasne boli v mieste - predpokladam, ze sa jedna o miesto kde je kostrc, je to brutalna bolest, nespadla som, nenarazila som, rodila som pred rokom, neviem neviem co to moze byt ale strasne to boli, ked sedim ani nemozem sediet, musim sa pretocit na jednu polovicu tela alebo na druhu, najlepsie je ked lezim, alebo stojim, aj ked si idem sadnut alebo vstavam, je topriserna bolest. Taktiez na dotyk to velmi ani necitim, nerozumiem tomu, neviete mi niekto poradit co robit???????

rikaa

mihalenka a od kial si?
moj syn sa trapil s tymto problemom vyse roka,nakoniec mu to operovali v ruzinove a ma s tym pokoj.dufam že už na furt.

MIHALENKA

ZDRAVIM VAS.UZ NEVIEM CO MAM ROBIT.MALA SOM BOLESTI PRI KOSTRCI TAK SOM SLA K DOKTOROVI.MALA SOM PRED TYM HORUCKY.OBVODNA LEKARKA MA POSLALA K CHYRURGOVI.MALA SOM TAM HNIS V PODKOZI TAK MI TO MUSELI REZAT LENZE MI TO ANI NEUMRTVIL BOLA TO STRASNA BOLEST.PO UKONCENI CISTENIA ATD. MI POVEDAL ZE SA MI TO VRATI A TO BOLO VSETKO CO MI K TOMU POVEDAL A LIECBA BOLA PO MESIACI UKONCENA.NO A TERAZ SA MI TO VRATILO BOLEST TRVA UZ 2 DNI A JA SA BOJIM ZE TO DOPADNE TAK AKO PRED 3 MESIACMI A PUDE SA TO STALE OPAKOVAT.DALI MI GAFROVU MAST S ICHTANOM A VOBEC MI TO NEPOMAHA.NAOZAJ UZ NEVLADZEM.

MIHALENKA

ZDRAVIM VAS.UZ NEVIEM CO MAM ROBIT.MALA SOM BOLESTI PRI KOSTRCI TAK SOM SLA K DOKTOROVI.MALA SOM PRED TYM HORUCKY.OBVODNA LEKARKA MA POSLALA K CHYRURGOVI.MALA SOM TAM HNIS V PODKOZI TAK MI TO MUSELI REZAT LENZE MI TO ANI NEUMRTVIL BOLA TO STRASNA BOLEST.PO UKONCENI CISTENIA ATD. MI POVEDAL ZE SA MI TO VRATI A TO BOLO VSETKO CO MI K TOMU POVEDAL A LIECBA BOLA PO MESIACI UKONCENA.NO A TERAZ SA MI TO VRATILO BOLEST TRVA UZ 2 DNI A JA SA BOJIM ZE TO DOPADNE TAK AKO PRED 3 MESIACMI A PUDE SA TO STALE OPAKOVAT.DALI MI GAFROVU MAST S ICHTANOM A VOBEC MI TO NEPOMAHA.NAOZAJ UZ NEVLADZEM.

tomket01

Pozdravujem vsetkych zaintresovanych.Chcel by som sa dozvediet odpoved,ak mi ju niekto bude vediet dat na moj problem,dlhší čas ( viec ako rok) pobolieva v oblasti kostrče (lava strana)nie je to bolest ako ked je miesto narazene,ale je to bolest prenikava vo vnutri v urcitych rvoznych uhloch.Napriklad pri sportovani alebo predkopavani.Na nejakom specialnom vysetreni som nebol co by bolo vhodne a co to moze sposobovat? za odpoved vopred dakujem.S pozdravom

[zruseny12]

BOLEST
ja som si tiez nieco precitala o tych HEMOROIDOCH A ZLATEJ ZILE...
ale nepisu vobec o tych bolestiach...
ale ja mam skusenosti ine/hoci ja mam aj problem,ze mam odvapnene kosti.../
ale rozpravala som sa aj s inymi ludmi,co maju tento problem a potvrdili,
bolesti kostrca a vobec bolesti celej krizovej oblasti.../clovek nemoze vela sediet,vela stat atd./
ak ti to neprejde,tak skus skocit k lekar.a budes mat pokoj...
lebo takto tazko sa radi...
vela stastia ti prajem

Ivka 1

Pocas tehotenstva a kojenia dochadza k ubytku vapnika z kosti ale vapnik sa Ti
moze zle vstrebavat aj z nedostatku inych mineralov. Velmi dolezite nosice su horcik,mangan a draslik. Mineraly su velmi dobre v chelatovej forme a vo vyvazenom pomere. Mam velmi dobre skusenosti s prirodnymi mineralmi,ktore sa zoskrabaju z morskeho dna,su v takom pomere ako ich namiesala priroda.

bolest

tiez si myslim ze by ma boleli aj ine kosti, vapnika by osm mala mat dost, denne konzumujem acidko a jogurty...no neviem, idem vygooglovat nieco

bolesť

krv v stolici som zatial nezaznamenala....ono to zacalo v noci, ked som vstavala k malemu, od vtedy to citim, tak poriadne, mierne to zacalo boliet vecer.