ahoj. mam 17...mam si obliect saty alebo nohavice ? mam krasne sive vysoke topanky. a chcem si k nim dat cierne saty a doplnky niake..este neviem ake :) je to fajn ? a musim mat silonky vsak - asi umrem od tepla :D...dakujem za rady hlavne mladym babam
Mam ist do divadla-co si obliect?
ale nohavice su pohodlnejsie a praktickejsie mna by do siat nik nedostal.
ale saty vyzeraju viacc sexy a zensky si myslim ja nosim saty.
jaja:)... rifle a botasky som mala v divadle aj ja, ale ako 13 roč. zo základky, keď sme boli v na výlete v dovadle v PO :D, hehe, ale dnes by som si už tak nedovolila. myslím, že je jedno či šaty alebo nohavice, len aby si vyzerala elegantne, ale nie zas príliš načačkane. aj tu sa držím hesla, že v jednoduchosti je krása. nosím aj sukňu a dhlo som nosila len sukŇu na spoločenské udalosti, ale teraz som si zamilovala viac nohavice. mám také pekné čierne saténové a úzučké a sú super. hodí sa k nim takmer všetko a nič nimi nepokazím.
ono je otazne do akeho divadla ides, ale ja sa vzdy slusne obleciem...a silonky mat az tak nutne nemusis, ja ked je moc teplo tak si ich nedavam k satam..ved naco aj....ale treba zladit topanky s doplnkami...bodla by kabelka rovnaka ..
ja ked som bola v divadle ta ryfle botasky a ide sa :D:D:D
záleží aj od toho , do akého divadla... najformálnejšie treba hlavne do SND. ak k tým topánkam zladíš ešte nejaké sivé doplnky, bude to v pohode...