ahoj, prosim vas poradte, daju sa tie velkosti dajako prepocitat??? ja mam totiz 70 A ale u nas v ochodoch sa acka moc nevyskytuju tak neviem podla coho to kupovat. prosiiiiiiiiiiiim
Daju sa prepocitavat velkosti podprseniek z A do B?
Kika, písmeno A, B, C, D, E.....označuje veľkosť košíka. To číslo, napr. 70,75,80,85....je obvod pod prsiami. Tak ak je tvoj obvod pod prsiami napríklad 70cm a prsia máš dvojky, potrebuješ podprsenku s označením 70B. Ale ako som už písala, nie vždy sa dá spoľahnúť na číslovanie, hlavne ak sa nakupuje v lacných obchodoch. Najlepšie je vyskúšať si ju, aby dobre sadla. Nie je nič horšie ako nepohodlná podprsenka.
75A je to iste ako 70B, len to ma menší obvod.
Písmeno označuje veľkosť košíka. Nechápem, prečo v obchodoch nedostaneš veľkosť A. Je to divné. JE pravdou, že nie vždy sa dá spoľahnúť na číslovanie, ktoré je tam uvedené. Nezostáva ti nič iné, len si skúsiť veľkosti s označením B a tak zistíš, či ti podprsenka sedí. Neviem, kde nakupuješ, ale v obchodoch so spodnou bielizňou by nemal byť problém kúpiť si aj veľkosť A.
proste ked si vyberam podprsenku v obchode tak neviem povedat cislo a vyberam len od oka tak ako sa to cisluje? viem ze to nie je k teme prepac ale mozno by si mi mohla pomoct.
ja mam vzdy problem s tymi velkostami. nevies prosim ako sa to pocita?