ahojky!mám taký menší problem že ked mam sex tak vlastne po nom zo mna vyteká nejaká "neznáma tekutina" a nie hned ale napr. ráno alebo vlastne na druhý den a strašne by ma to zaujimalo čo to je zač lebo nijako to neviem definovať a nie je to ani nič husté ani farbu to nema len ako keby voda! tak poradte pleaaaaase!!!!!
"neznáma tekutina" :)
aj ja to mám. Nie je to ejakuát, nerobí to do mňa. A niekedy to trošku tak divne vonia. Nie je to alergia, ani kvasinky. Je to len také chvíľkové a potom to prejde. Ale mne to nevadí, aspoň cítim priateľa aj na druhý deň. Upozorňujem, že hygienu dodržiavam.
ty kokso
hej, je to alergia, ale alergia na mozog-ten sa rozkladá a pomaly vyteká...preto aj taká zvláštna farba
asi nie ked to mame viacere...bohvie co to je
Zo mna to vyteka tiez, ak sa do mna spravi.ale nie je to sperma, ta vytecie vzdy tak do 4 minut po sexe. Zo mna hento vyteka celu noc aj rano a niekedy to svrbi. Ze by to bola alergia na ejakulat??
eefr aj so mna vtedy
zomna vytece tiez obcas na druhy den take ako voda ale to preto lebo den predtym sa priatel domna spravi ..ked s anerobi do teba neviem co to z teba moze vytekat..divne
alz-bee to napisala presne tak ako som to chcela počuť!! dííky to je určite to!!!
no tak to vam nepoviem, lebo...ja mam bezne vytok, nie kvoli infekciam, ale taky mierny vytok mam stale... :) takze neviem o ziadnej specialnej tekutine po sexe,..
No to obcas vyteka aj zo mna....podla mna je to ta tekutina, ktora z teba tecie aj pri vzruseni-tie "pošvove šťavy" alebo ako ich nazvat...ked sme mali proste dobru milovacku, tak to zo mna tecie aj na druhy den:))