Ak ste nespokojni so svojim zubarom tak ho zmente!! mozte dopadnut ako ja a nakoniec pridete o tisice korun, aby ste si svoje zubky dali ako tak dokopy.
Vsetko zacalo tym, ze som si chcela dat zubny strojcek. Kedze mam uz 25 rokov tak sa na mna vsetci divali ako na blazna, ale bolo to moje rozhodnutie. Sla som k zubarovi a povedala mu o mojom zamere a ten mi povedal ze naco mi to je , ze ked som bola bez neho tolke roky tak naco ho chcem teraz a odmietal mi dat odporucanie, pretoze je to "zbytocnost". Povedala som mu ze bez toho potvrdenia neodidem a ked videl ako sa naozaj nezberam prec tak mi ho nakoniec sestricka vypisala a samozrejme to stihla hlupymi poznamkami okomentovat. Na ortodoncii mili ludia, s liecbou nebude problem, iba ze si budem musiet zaplatit plnu sumu a to je ina cifra. Nasledovali odtlacky chrupu a rontgen, s ktorym som si vykracovala naspat k zubarovi nech mi da chrup dokopy a vyvrta kazy. Vyvrtal a nasledne zaplomboval dva zuby a ze "uz je to vsetko v poriadku" . o mesiac som zacala pocitovat v zube pulzovanie v mrtvom zube (korunka), tak som si vykracovala naspat to vyriesit aj s tym RTG ze nech sa na to pozrie. Ze to sa mi iba zda, lebo mi rastie zub mudrosti a ze je to z toho. Kedze to pulzovanie pretrvavalo tak mi to uz tak liezlo na nervy, ze som si na nete nasla sukromnu ambulanci kde vam za 20 eur spravia rtg celeho chrupu a povedia vam ze ci je to v poriadku. A tu nastava sok. Na novom rtg mi nasli 6 kazov pod PLOMBAMI a nalez na tom zube kde mi pulzuje. Ukazala som im stary rtg, ktory som ukazovala aj zubarovi a ze vsetky tie kazy na tom starom RTG vidiet a ze je asi slepy. Nahnevana som opat sla k zubarovi ze na tom zube mam nalez. Nasledovali vysvetlovacky ako som na to prisla, samozrejme som sa vyhovorila ze na ortodoncii mi robili kontrolny rtg. Zub mi precisil a vyplnil korenove kanaliky. O dva dni strasna bolest a kedze som bola v skole (chodim na vysoku) tak som mu volala ze co s tym zubom mam robit. Jeho odpoved- vytrhnut. Kedze bolest bola neznesitelna tak som sla na zubnu pohotovost, dat si zub extrahovat. Tak sa na mna pozerali ako na blazna, ze kde som nato prisla, ze to treba dat von. Ze to je normalna vec ze mrtvy zub robi dakedy "galibu" ale ze ho netreba trhat. Rozvrtali a dali mi antibiotika. To som uz mala take nervy, ze matka , otec si myslia ze som hypochonder a ze co stale riesim zuby, ci nemam co ine na praci (vsak samozrejme, o chrup sa ma starat zubar, a nie ze ja si vsetko musim hladat na internete a chodit za nim , ze nech mi precisti korenove kanaliky, samozrejem bezny clovek nevie o com hovorim). Skoncilo to tak, ze som si bola po kartu a nasla som si noveho( mladsieho zubara). Ten zhozeny mojim chrupom, ale ze vsetko sa to da napravit, len to bude stat 5 ciferny udaj wsetko dat dokopy. Ale tak co uz, mam chodit bez zubov? ved ja chcem mat pekny usmev. Tak mi nezostava nic ine, len zarabat si neako peniazky.
Tymto chcem povedat, ze ak ste nespokojni so zubarom tak ho zmente, pretoze raz si uvedomite svoju chybu a tie peniazky co to bude stat. Ja som si o tych zuboch uz vela veci precitala, a odpoved od zubara ze NEDA SA, nie je pravda, da sa vsetko.
Zly zubar
to mi je luto, to je fakt smutne :(
priatel mal tiez zubarku, s ktorou mal hrozne skusenosti, nastastie nenarobila vecnu galibu, len zanedbala starostlivost az to skoncilo velkymi bolestami a este z neho robila hlupaka, ze ho nema co boliet!