obrezany-ako ho spravit rukou?

bejbiv

alz-bee: to si vystihla :D ja som bola toez proti HAK a gynekolog mi poevdal, ze to je len chudatko tabletka, ze sa tak vola lebo ludia beru niekedy rake lieky, ktore maju taky isty vplyv na organizmus a tiez by zena kvoli nemu neotehotnela, len o otm nevedia... a ze aks a HAK neuziva viac ako 5 rokov, tak ma len dobre ucinky

DAISINKA

alz-bee:dakujem za rady:)..porozpravam sa s priatelom ci nevyskusame pharmatex.,,a ked to nebude ono tak HAK...hmm,,a ten lubrikacny:D..no neviem,,bez ho to bude asi boliet,ze??nejak sa mi zda ze to tel lubrikacny budes tazovat,,chcela by som normalne rukou,,a nie vzdy robit nejake procedury s lubrikacnym(sice som mu to este nerobila..)

alz-bee

Ja HAK uzivam a nemozem si ju vynachvalit, ale tym nechcem povedat, ze aby si si ju dala hned prepisat, lebo na tomto fore je tolko negativnych clankov o HAK, ze len cakam, ze dorana z nej umrem...
alebo vyskusajte ten PHARMATEX, co sa tu tiez uz v niekolkych temach spominal...
www.pharmatex.sk

alz-bee

No s lubrikantmi veru skusenosti nemam...ale ved vyskusajte kupit nejaky obycajny, bez dakej prichute...a ked sa uz budete chciet ist milovat, tak mu penis utri, nech ho ma suchy a moze si dat kondom:))...(teda ja neviem, ci sa to tak lahko praktikuje, ako sa to lahko pise, lebo priznavam, ze skusenosti s tym nemam..len tak premyslam, ze co by som asi robila na vasom mieste:))