ahojte všetci kolko vas je.som rok aj pol vydata za muža ktoreho lubim.ked sme spolu chodili bolo to skvele,tužil po mne a dal mi to aj pocitit.no posledny rok odmieta somnou sex.milenku nema lebo sme spolu aj v praci aj doma.ked raz za 3 tyždne k tomu dojde vždy je to z mojej strany,čo mi pripada ako keby som sa mu doprosovala.je to pre mna ponižujuce,vela krat so slzami v očiach som ho prosila aby šiel k doktorovi,možno mu chyba nejaky hormon alebo čo.on nechce o doktorovi ani počut.vždy ked sa o tom začnem s nim bavit tak mi povie že nevie čo sa s nim deje.tvrdi že ma lubi a nechce ma stratit no vobec sa nesnaži zmenit naš sexualny život no k laske patri aj sex.už som vyčerpana,nevladzem dalej.vidim že naš vztah ide dolu vodou ale ja s tym nemožem nič spravit...
Muž nechce sex
tiež mám podobný problém, a neviem si to vysvetliť že ako chlap môže mať menšiu chuť na sex ako žena, či je to normálne, tiež pripadám pri priatelovi ako keby som to chcela len ja a jemu to bolo jedno,a ked sa už milujeme tak mám pocit ako keby mi len spravil povôli, nechápem to
no asi by mal ist naozaj k tomu lekarovi. a mozno ma nejaky problem I ktorom nevies ani ty