Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy s hlavou...

Príspevok v téme: Problemy s hlavou...
ninik

Dobre rano, chcem sa vas spytat, ci mate niekto podobny problem ako ja..uz 4.den mi je dako divno, zacalo to tym, ze mi krizilo oci akoby od unavy ale pritom som bola dostatocne vyspata...teraz uz asi 2.den mi chodi akoby cez hlavu take...to sa ani neda opisat, taky hnusny pocit, akoby na odpadnutie, do toho tie oci a potom taky pocit ako by som niekolko dni nespala..uz fakt neviem co zo sebou, kupila som si lieky na oci a dake kvapky na unavene oci ale nepomaha to..a fakt netusim co mi moze byt...nic mi nebolo..a zrazu toto.poradte prosim..:( dakujem velmi pekne

ninik

House-ahoj, no pocula som o takychto vecich..ale tak neviem..daco na toom je pravdy..uvidime co zajtra povie doktorka.

house

Ludovo sa tomu u nas hovori zoci.Moze to byt aj to.Ak sa niekto na Vas pozeral s takymi velkymi vodnistymi ocami mozete dostat podobne problemy, ja som to mal takze tomu verim.Su na to take cary ...
ktore pomozu.V podstate sa jedna o to ,ze
sa negativna magneticka energia dostala do Vasho tela a treba ju dostat von.Urcite ste pekna, alebo ste nieco na sebe mali nove pekne.Kto neveri uveri.Urcite Vam niekto z okolia poradi ako to spravit (tie cary mary ).Ak to nepomoze, tak neurologicke vysetrenie.

kaira

Ahoj ninik ak tvoje problemy pretrvavaju,chod prosim ta k lekarovi-pretoze to moze mat 1000 pricin od sresu az po vazne diagnozy.potom mi napis na mail.vsetko dobre-drzim ti palce