nemam rada moju kamaratku.ako jej to naznacit?

Príspevok v téme: nemam rada moju kamaratku.ako jej to naznacit?
zuzana175

zo zaciatku sme si velmi rozumeli, boli sme obe blaznive, no potom som ja dostala rozum a uz nemam naladu vzdy sa rehotat a rozpravat hovadiny..no ja to od nej musim stale pocuvat. a hlavne mi rozobera zas jej druhe kamaratky, svojho frajera, kazdu podrobnost,co s nim zazije a mna to proste nebavi pocuvat...niekedy je az prehnane mila a to ma uz naozaj vytaca....mozno si myslite, ze je fajn kocka, no je to ani nemam nazov pre to....ako jej mam povedat, nech trochu ubrzdi.
pred casom som jej povedala, nech mi nehovori stale o frajerovi, ale zas je to v starych kolajach...

UseYourHead

ellie:nebude tie nase "kamaratky" jedna a ta ista? :D
inac pozeram, ze tento typ sebeckych slepic je dost rozsireny :D

ellie

zuzka.. tak toto poznam.. tiez som mala jednu takuto ´kamaratku´.. na zaciatku to bola fajn kocka, ale zanedlho zacala byt neznesitelna.. stale hovorila iba o sebe(a stale to boli iba same bezpredmetne hluposti), prihluplo sa smiala a ked som sa aj ja pokusala nieco povedat, hned ma stopla - hovorit som mohla iba ked som jej mala povedat nazor na nu.. no proste hroooza.. po istej dobe ma to raz naozaj nahnevalo a povedala som jej vsetko co mi na nej vadilo.. tak sme sa prestali na cas bavit.. teraz sa mi prednedavnom ozvala.. dala som jej sancu a vybeli sme na kavu.. bolo celkom fajn asi prvu pol hodinu.. a potom sa to zasa zacalo.. takze sa vobec nezmenila.. tak som si zasa povedala, ze nie dakujem a radsej som rychlo zduchla za frajerom.. =)
a inak vy spolu pracujete? alebo ste spoluziacky? ako casto ste spolu?

UseYourHead

ja mam tiez skusenost s podobnou kamaratkou, s tym rozdielom, ze ked uz zrejme mala pocit, ze na jej reci nereagujem dostatocne odusevnene a so zaujmom, vymenila ma za inu obet :D sustavne mlela len o sebe a hlavne dopodrobna rozpitvavala svoje nekonecne avantury, jednu vec sa ma zvykla opytat aj 15x(nezvelicujem) napr."Ma ma este vobec rad(fnuk)?", ked som si ukoristila trochu priestoru(to bol boj) a chcela som chvilu rozpravat o svojich problemoch, obcas mi skocila do reci a rozpravala tak, akoby ma vobec predtym nepocula, zasa rozpravala len o sebe. uz mi solidne liezla na nervy, ale bola som rada, ze mam niekoho kto ma stale niekam vola a taha so sebou, tak som mlcala, ale uz som postupom casu stracala nervy a odpovedala som ustipacne a stiplavo. vadilo mi na nej coraz viac veci-preafektovany spev, silene zveliny REHOT, jednoducho chcela byt za kazdu cenu funny. od prirody som ukecana, cize som nevladala uz stale hrat len butlavu vrbu, takze teraz mi uz prislo vhod ze to skoncila ona. jej nova obet pocuva rovnaku hudbu ako ona a je to typ "mumia"-vecne ticho, cize si asi dokonale sedia. ja uz niesom takychto sebcov ochotna tolerovat, preto budem radsej sama nez s niekym takym. c´est la vie

AlexFizz

Zuzi, obvykle sa to robi tak, ze sa obmedzuje kontakt. menej byt spolu. mala som poodbnu kamosku, vyuzivala ma nakoniec len ako Ucho. My sme sa sice pohadali napokon, ale prestala som jej pisat etc. Ina moja kamoska to takto urobila podobne. Ak ju mas rada, stretavajte sa proste menej, aby ste si akurat pokecali, co je nove, ale nevycerpalo ta to.

zuzik__

ahoj, tiez som mala podobny pocit pri jednej mojej kamaratke. cim dlhsie sme sa poznali, tym viac som si uvedomovala, kolko veci sa mi na nej nepaci (myslim spravanie, postoje a nazory na iste veci), proste to aka je vo vnutri. ze k sebe nemame vobec tak blizko. stale som nad tym rozmyslala, ci to ma zmysel. trvalo to dost dlho. proste sa to postupne nakopilo, potom sa este viac zmenila a ja som stratila trpezlivost. vo viacerych veciach ma aj sklamala a to uz som si povedala dost. takze to kamaratstvo po dlhych rokoch skoncilo... neviem, ale ak mas pri nej taketo pocity, tak to asi nie je to prave naozajstne kamaratstvo. skus jej vsetko na rovinu povedat. mozno si uvedomi iste veci a bude zase dobre... ale myslim, ze je to v cloveku, kazdy sme nejaky a menit toho druheho moc nedokazeme a ani vlastne nemozme. bud ho bereme taky aky je, alebo ideme inou cestou...

zuzana175

ja som jej uz raz dala najavo,ako bere niektore veci lahostajne a az moc sa spolieha na druhych,,,a ona sa rozplakala..takze neverim,ze by to prijala...

lesslie

a co takto uprimnost? povedat jej ze ju mas rada, ale niekedy to prehana...ze aj ty potrebujes obcas ticho... vela stastia, inak a ked to nepochopi, nie je to dobra kamoska...

usiko

mam podobny problem a riesim to tak, ze sa jej obcas vyhybam a nereagujem na to co hovori...a potom pribrzdi a pochopi, ze je vedla.....