tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
hej zijem a ty?
:)
karco ty zijes??? :-))) vitaj - ludia spat do mojej temy :-) giv nestvi ma a pod sem
no bolo by dobre keby ostala ziva. lebo som sa uz bal ze sa na nu zabudlo. tak vas zdravim vsetkych. ahojte!!!
ahooooj giv- ak chces a mozes prid sem pokecame.maila som nedostala ale kuknem.pod sem
tato tema ostane navzdy ziva ...a bude vzdy aktualna...
ahoj giv. takze tema sa zachovala ale opada z podobnych dôvodov,ako kazda tema :( poriesene zalezitosti a problemy,alebo nasytenie sa a nove zaujmy. papa
heej,uz ste tu nie?? brunca,poslala som ti mail,ale od teba mi prisla iba tvoja odpoved stara tyzden...ale aspon dorazila. prisiel ti vcera moj mail? dnes som ho preposlala na niekolko adries,tak tam kukni.
papa
brunca,ahoooj! zdravim vsetkych,zvlast tych,s ktorymi som komunikovala. bru,kuki na mail. kikina,tvoj liker bol súúúúúper! popila som ho najviac z celej rodiny ;))) a aj som posunula recept dalsim ludom.
paaaaa
seera v mojom pripade asi skor vyriesila :-) aku knihu??? ja som dostala kopec-len najst cas na citanie.